Andreea Esca explică momentul în care a înjurat în fața camerei TV. Pe cine acuză vedeta de trădare VIDEO

Andreea Esca, poate cea mai cunoscută prezentatoare de ştiri din România, a avut parte în cariera sa, de-a lungul vremii, și de câteva momente mai puțin plăcute.

12 sept. 2022, 17:04
Andreea Esca explică momentul în care a înjurat în fața camerei TV. Pe cine acuză vedeta de trădare VIDEO

Andreea Esca explică momentul în care a înjurat în fața camerei TV. Vedeta de la Pro TV a rememorat momentul în care o filmare cu ea, dinaintea jurnalului, în care îi scapă o înjurătură, a devenit viral pe internet. „Vezi că s-a f…t iar asta, că eu aud tot în casca mea”, a spus Andreea Esca în momentul în care se pregătea să intre în direct și a încercat să facă probe de sunet cu producția. Vedeta a uitat că microfonul era deschis atunci când i-a scăpat o înjurătură.

De ce boală suferă Andreea Esca. Vedeta le-a mărturisit fanilor: „M-a însoţit toată viaţa”

Andreea Esca a dezvăluit că i se pare o trădare din partea colegilor faptul că acel video a fost extrem de comentat, ajungând viral. „M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor. Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată. N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa…”, a declarat Andreea Esca pentru Adevărul.

Cel mai afectată a fost de faptul că gafa a fost difuzată de Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la „Cronoca Cârcotaşilor”. „Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post. Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează. Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău”, a mai spus Andreea Esca.

Andreea Esca aruncă bomba! Cât are de gând să mai stea la pupitrul știrilor ProTv. Alexia Eram îi va lua locul?

Vedeta a precizat însă că nu este genul care să țină ranchiună și că a și uitat răutăţile altor persoane: „Sunt oameni care mi-au făcut diverse lucruri foarte rele, iar eu uit complet, chiar uit. Adică în așa fel funcționează mintea mea încât mă întâlnesc cu cineva și încep să vorbesc, apoi altcineva îmi spune: „De ce vorbești cu persona aceasta, nu-ți aduci aminte ce a făcut? Nu, chiar nu-mi aduc aminte. E un sistem de autoapărare care m-a făcut să pot să rezist atâta vreme. Și mai e ceva: cu vârsta, am devenit mult mai tolerantă, pentru că am trecut prin situații și experiențe care m-au făcut să nu mai judec”.