Andreea Esca aruncă bomba! Cât are de gând să mai stea la pupitrul știrilor ProTv. Alexia Eram îi va lua locul?

Andreea Esca a vorbit despre cât vrea să mai rămână la pupitrul știrilor ProTv. Prezintă știrile de aproximativ 25 de ani și mulți se întreabă cât va mai face acest lucru.

12 apr. 2022, 17:07
Andreea Esca aruncă bomba! Cât are de gând să mai stea la pupitrul știrilor ProTv. Alexia Eram îi va lua locul?

În ultima vreme a apărut zvonul că Andreea Esca are de gând să își dea demisia, iar acum prezentatoarea a venit cu lămuriri.

Întrebată în cadrul unui interviu dacă îi va ceda locul fetei sale, Alexia Eram, Andreea Esca a declarat: „Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat”, potrivit ego.ro.

În emisiunea lui Marius Manole, Andreea Esca a spus care a fost cel mai penibil moment pe care l-a trăit în postura de prezentatoare tv. Nu s-a sfiit să povestească acel moment.

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Erau doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect.

Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea, și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă.

Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a povestit Andreea în emisiunea lui Marius Manole de la protvplus.ro.

Citește și Andreea Esca şi Alexandre Eram, secretul unei relaţii de 26 de ani: „Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să-și exprime sentimentele”

Citește și Andreea Esca vorbeşte despre plecarea de la Pro TV. „Locul e liber pentru orice candidat”