Andreea Esca face furori nu numai la TV, ci şi în bucătărie! Rețeta simplă și delicioasă care i-a cucerit pe fanii vedetei

Andreea Esca este fără doar și poate una dintre cele mai bune jurnaliste din România, însă foarte puțină lume știe că vedeta de la PRO TV este și o gospodină iscusită.

31 ian. 2024, 17:03
Andreea Esca face furori nu numai la TV, ci şi în bucătărie! Rețeta simplă și delicioasă care i-a cucerit pe fanii vedetei
Andreea Esca face furori nu numai la TV, ci şi în bucătărie!

Andreea Esca face furori nu numai la TV, ci şi în bucătărie! Recent, prezentatoarea TV a postat pe rețelele de socializare o rețetă de tartă ”ceva mai altfel”.

Citește și Andreea Esca aruncă bomba! Cât de mari au fost diferențele între Alexia și Aris Eram: „E foarte ciudată treaba asta” | VIDEO

Andreea Esca face furori nu numai la TV, ci şi în bucătărie!

Este vorba despre o tartă aperitiv care poate fi servită atât la prânz, cât și la cină pentru că este extrem de ușoară și delicioasă.

Tarta pe care Andreea Esca le-a propus-o fanilor săi este una cu roșii și se prepară cât ai zice pește.

„Tartă cu roșii. Am făcut și mi-a plăcut 🙂 Foarte simplă și bună! Rețeta pentru o tartă: 4 roșii mari, aluat de tartă (foitaj), 150 gr Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare, piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur și forma de tarte. Cum faceți exact, vedeți în filmulețele de mai sus!”, a scris Andreea Esca pe rețelele de socializare.

Dacă și tu vrei să prepari această rețetă mai întâi trebuie să întinzi aluatul într-un strat subțire, în forma specială, după care să îl înțepi din loc în loc cu furculița. Apoi, trebuie să întinzi lingurile de muștar uniform peste stratul de aluat, după care să pui toate feliile de brânză.

Apoi, urmează momentul în care trebuie să adaugi pe toată suprafața și feliile de roșii, după care să presari condimentele și uleiul de măsline.

Pune tarta la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 30 de minute și o poți servi atât caldă, cât și rece.

Andreea Esca aruncă bomba! Cât de mari au fost diferențele între Alexia și Aris Eram

Andreea Esca a dezvăluit adevărul despre relația pe care a avut-o cu copiii ei, în special atunci când aceștia erau mai micuți. Știrista de la PRO TV a subliniat, în special, diferențele majore care au existat între cei doi.

Știrista de la PRO TV a făcut istorie în ceea ce privește televiziunea din România, iar așchia nu sare departe de trunchi, deoarece, se pare, că Alexia Eram, fiica ei, este pregătită să îi calce pe urme. Ambii ei copii au participat, ajungând până în finală, la show-ul America Express. În cadrul competiției, a devenit evident faptul că există o diferență uriașă de personalitate între Alexia și Aris Eram.

Fiind invitată la un podcast, Andreea Esca a dat din casă și a povestit mai mult despre aceste diferențe, care erau vizibile încă de când aceștia erau micuți. Jurnalista de la PRO TV a dezvăluit faptul că Alexia a fost mereu extrovertită, preferând să petreacă timp cu alți copii. Despre influencăriță, mama ei a mărturisit că nici măcar prima zi la grădiniță nu a fost așa cum s-ar fi așteptat, iar Alexia nu a vărsat nicio lacrimă, din contră s-a adaptat din prima clipă. Pe de altă parte, Aris a fost un copil extrem de mămos, care detesta mersul la grădiniță și care nu își dorea niciodată să doarmă la prieteni sau la colegi.

„Foarte ciudată treaba asta. Alexia când era mică s-ar fi dus și se ducea la toți colegii să doarmă. Oriunde! Să plece. Prima oară când am dus-o la grădiniță, în prima zi…toți copiii plângeau, urlau, se tăvăleau. Eu când m-am dus să o iau mi-a făcut cu mâna de la distanță și mi-a zis: „Vino mai târziu puțin”, „Alexia, s-a terminat! N-am ce să vin mai târziu. Ți-a plăcut?”, „Da! Vino mai târziu puțin”. Și la orice copil s-ar fi dus ar fi dormit acolo, la oricine. Aris a plâns din prima zi de grădiniță. Până la 6 ani..în fiecare zi. „Mama, nu vreau la grădiniță! Tu nu înțelegi că nu îmi place! Nu vreau să mă duc, tu nu înțelegi?”. Zici că îl lăsam la orfelinat, se lipea de geamuri. Să meargă la vreun copil? Cu chiu cu vai mergea. Și știam cum se întuneca mama copilului mă suna: „Aris plânge, vrea acasă”, a povestit Andreea Esca.

Citește și Cât costă un sejur la complexul turistic deținut de Andreea Esca la Sibiu. Cum arată resortul cu căsuțe rustice: „Un colț de rai”