Cât costă un sejur la complexul turistic deținut de Andreea Esca la Sibiu. Cum arată resortul cu căsuțe rustice: „Un colț de rai”

Andreea Esca nu este doar un jurnalist de succes, ci se ocupă și de o afacere în domeniul turismului. Vedeta Pro TV deține mai multe proprietăți în județul Sibiu.

13 oct. 2023, 15:00

Andreea Esca deține un complex turistic în satul Porumbacu de Sus, din județul Sibiu, pe care îl descrie ca pe un loc ideal pentru a evada din oraș „și trăirea unor experiențe rurale autentice”. Un sejur minim este de două zile, iar spațiile de cazare sunt destul de generoase, cu o capacitate de șase sau chiar opt persoane. Prețurile sunt și ele pe măsură.

Citește și: Boala de care suferă Andreea Esca. Ce face vedeta Pro TV de fiecare dată înainte de emisie

Vedeta Pro TV deține opt proprietăți la Porumbacu – casa Berbec, casa Floarea Vieții, casa Moara, casa Prieteniei, casa Soare, casa 331 (proprietate situată în mijlocul satului, care datează din secolul al XIX-lea, restaurată integral în anul 2019), La Victorel (casă tradițional românească datând din anul 1909) și La Moșu (șură restaurată integral în anul 2010 de către meșterii Fundației Mihai Eminescu Trust, susținută de Prințul Charles al Marii Britanii).

Turiștii care vor să petreacă câteva momente de relaxare la complexul turistic deținut de Andreea Esca trebuie să știe că sejurul minim este de două zile.

Casa 331 are două dormitoare și canapea extensibilă în living, iar costul cazării este de 1.730 de lei, potrivit Booking. Același preț îl are și casa La Moșu, cu trei dormitoare și canapea extensibilă în living. Tot potrivit Booking, pentru aceeași perioadă, La Victorel, care are trei dormitoare și canapea extensibilă în living, costă 1.930 de lei.

Citește și: Noua afacere de milioane lansată de Andreea Esca. Cât costă un bilet pentru croaziera organizată de vedeta Pro TV

Casele 331 și La Victorel au o capacitate maximă de 6 persoane, în timp ce casa La Moșu capacitatea esre de 8. Alte 3 căsuțe fac parte din complexul OberWood, fiecare cu o capacitate de 4 persoane. Un sejur de două nopți are, în prezent, costul de 1.300 de lei în două dintre căsuțe, și de 1.500 de lei în cea de-a treia, notează Unica.ro.

Oaspeții care au trecut pragul căsuțelor tradiționale s-au declarat, în general, mulțumiți, proprietățile având doar note de 9 și 9,5. Turiștii descriu cazarea ca fiind: „excepțională”, „o oază de liniște și confort”, „un colț de rai”, „o experiență excelentă” și „o locație superbă”.