Andreea Esca îşi pregăteşte plecarea de la PRO Tv. Ce a dat-o de gol

Vedeta incontestabilă a postului de televiziune PRO Tv pare să se gândească serios la o schimbare d emacaz în 2016. Mai multe semne arată că Andreea Esca își pregătește plecarea de la PRO Tv, televiziunea la care prezintă știrile din prima zi de emisie, 1 Decembrie 1995.

02 feb. 2016, 14:52
Andreea Esca îşi pregăteşte plecarea de la PRO Tv. Ce a dat-o de gol

De 20 de ani prezintă principalul jurnal de ştiri de la PRO TV şi timp de 10 ani a fost redactorul-şef al unei reviste pentru femei pe care o conducea cu mână de fier, scrie click.ro.

Citeşte şi Pedepse dure după ce Andreea Esca a apărut la Antena 1 de Revelion

Cum în ultima vreme, Andreea Esca (43 de ani) s-a apucat de radio şi pregăteşte în secret noi proiecte, lumea a început să se întrebe dacă nu cumva vedeta își pregătește plecarea din PRO Tv, spre un post de televiziune la lansarea căruia lucrează fostul ei șef, Adrian Sârbu, sau spre alte zări.

Cert este că Andreea Esca lucrează în secret la câteva proiecte în care investește foarte mult timp și bani. Primul ar fi o nouă revistă dedicată femeilor, o publicaţie specială cu multe şedinţe foto şi interviuri cu femei importante din lumea întreagă. Se aude că vedeta a început deja să investească în acest proiect.

Citeşte şi Andreea Esca, amintiri despre Crăciun: „Când eram mică, fugeam de acasă”

În plus, se mai zvoneşte că Esca pune la cale, în calitate de producător, o emisiune pentru care caută reporteri şi despre care încă nu se ştie la ce post de televiziune va fi difuzată.


loading...