Andreea Esca, mândră de fiica ei. Vezi ce rezultate a avut la bacalaureat şi unde plecă la facultate

Andreea Esca este tare mândră de fiica ei. Alexia a studiat la Liceul Francez Anna de Noailles din Capitală și urmează să plece la facultate în Anglia. A fost testată la 13 materii, într-o sesiune specială, reuşind să obţină o medie foarte bună la BAC. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2018, 07:13
Andreea Esca, mândră de fiica ei. Vezi ce rezultate a avut la bacalaureat şi unde plecă la facultate

Fiica Andreei Esca s-a pregătit foarte bine pentru examenul de Bacalaureat și a obținut media 9,97. Potrivit cancan.ro, Alexia Eram a urmat cursurile unui liceu francez din București și pentru că a absolvit clasa a XII-a, toată lumea întrebat-o ce notă a luat la cel mai important examen din viața ei. Media obținută la examenul maturității a fost făcută publică chiar de fiica prezentatoarei PRO TV prin intermediul unui vlog, prilej cu care aceasta a primit o mulțime de felicitări din partea celor care o urmăresc în mediul online.

Vezi şi: Mario Fresh, reproş la adresa „soacrei” Andreea Esca. „Ne-ai despărţit”

Nu rezultate la fel de bune a avut iubitul Alexiei. Mario Fresh, cunoscut drept „fiul adoptiv” al lui Alex Velea și al Antoniei, a luat note foarte mici la examenul de bacalaureat. Iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, a fost la un pas să pice.

Iubitul Alexiei Eram a avut un an dificil. Îndrăgostit până peste cap, ocupat şi preocupat în permanenţă şi de viaţa artistică, Mario se pare că a lăsat şcoala pe ultimul loc. El a dat anul acesta examenul de bacalaureat şi a fost la un pas să nu-l promoveze. Băiatul a luat nota 5,4 la Limba și Literatura Română, 5,6 la Istorie și 8,4 la Logică. Nota obținută la ultima materie l-a salvat pe iubitul Alexiei Eram, și asta pentru că media celor trei materii trebuie să fie peste 6, pentru ca examenul să fie promovat.