Andreea Esca, mesaj emoţionant de ziua tatălui ei. Dumitru Esca a împlinit 83 de ani

Dumitru Esca, tatăl celebrei știriste de la Pro TV, a împlinit 83 de ani pe 31 octombrie. A fost inginer constructor, iar acum este la fel de activ: înoată şi face mişcare destul de des!

01 nov. 2021, 12:06
Andreea Esca, mesaj emoţionant de ziua tatălui ei. Dumitru Esca a împlinit 83 de ani

Andreea Esca, mesaj emoţionant de ziua tatălui ei. Dumitru Esca, tatăl celebrei știriste de la Pro TV, a împlinit 83 de ani pe 31 octombrie. A fost inginer constructor, iar acum este la fel de activ: înoată şi face mişcare destul de des!

Andreea Esca, mesaj emoţionant de ziua tatălui ei. Dumitru Esca a împlinit 83 de ani

„Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare”, a scris Andreea Esca în dreptul unei imagini în care apare alături de tatăl și de fiica ei, Alexia. Vedeta PRO TV a pus alături și o poză cu distinsa ei mamă, de la care se pare că a moștenit zâmbetul inconfundabil.

Andreea Esca a dezvălut ce-i interzice categoric Alexiei Eram în privința unui partener: „Am oroare de treaba asta, mi se pare că-i cel mai rău lucru!”

De-a lungul timpului, vedeta a povestit că tatăl ei este extrem de matinal, că înoată câte 20 de bazine în fiecare zi, că urcă pe munte și schiază. „Tata este Moșu’ acum, cum era și bunicul meu Moșu’ pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal. Iar Moșu’ e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift. Îi mustruluiste și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine  și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el. La mulți ani, Moșule! Te iubesc!”, scria, prezentatoarea TV, într-o scrisoare emoționantă, în octombrie 2018.