Andreea Esca a dezvălut ce-i interzice categoric Alexiei Eram în privința unui partener: „Am oroare de treaba asta, mi se pare că-i cel mai rău lucru!”

Andreea Esca a construit o legătură strânsă cu cei doi copii ai săi de-a lungul timpului, însă faimoasa prezentatoare TV dezvăluit ce nu ar accepta în ruptul capului în ceea ce o privește pe Alexia Eram.

30 oct. 2021, 09:56
Andreea Esca a dezvălut ce-i interzice categoric Alexiei Eram în privința unui partener: „Am oroare de treaba asta, mi se pare că-i cel mai rău lucru!”

Andreea Esca a mărturisit recent, într-un podcast cu Marius Manole, că nu s-a gândit niciodată să le impună copiilor ei pe cine să iubească sau cu cine să nu formeze un cupluși i-a lăsat de fiecare dată să ia propriile decizii.

Totuși, vedeta a recunoscut că nu ar fi de acord ca Alexia sau Aris să aibă o relație cu persoane care vin din anturaje dubioase și care i-ar putea influența negativ.

Cum ar acţiona Andreea Esca dacă fiica ei ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganu. Anunţul făcut de vedetă
„Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri…Eu am o oroare de treaba asta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi.”, a declarat Andreea Esca, în podcastul amintit.

Andreea Esca, despre plecarea de la PRO TV: „E despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”

Andreea Esca a fost invitata lui Marius Manole în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, iar actorul a întrebat-o pe celebra prezentatoare dacă s-a gândit să plece din televiziune și până când are de gând să activeze în acest domeniu.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a răspuns Andreea Esca.

Andreea Esca a fost invitată la podcastul lui Marius Manole, iar prezentatoarea a răspuns mai sincer ca niciodată la întrebările despre carieră și viața personală.

Andreea Esca este mândră de fiul său. Ce face şi cum arată Aris Melkior la 18 ani FOTO

Andreea Esca a fost invitata emisiuni online „Întrebarea Mesei Rotunde”, prezentată de Marius Manole.

Andreea a răspuns sincer și dezinvolt la toate întrebările despre viața personală și carieră. Esca este cunoscută drept un om de televiziune care dă dovadă de un profesionalism desăvârșit, iar în viața personală a fost mereu un om echilibrat. Ea a dezvăluit lui Marius Manole că cel mai mult o supără oamenii lipsiți de seriozitate și care nu sunt punctuali.

„Dacă nu e om serios, ai vorbit o treabă să fie treabă, doar dacă ai murit poți să te scuzi. Nu suport, nu mi se pare că este ok”, a declarat Andreea Esca.