Andreea Esca, primul mesaj despre Cristina Ţopescu: „Eu sunt şocată, mută, foarte tristă”

Andreea Esca s-a arătat şocată de moartea colegei sale de breaslă Cristina Ţopescu.

13 ian. 2020, 14:04
Andreea Esca, primul mesaj despre Cristina Ţopescu: „Eu sunt şocată, mută, foarte tristă”

Cristina Ţopescu şi Andreea Esca două au fost colege în anii ’90, la Pro TV. „Eu sunt şocată, mută, foarte tristă. Aşa că prefer să împărtăşesc postarea prietenului meu, Lucian Mîndruţă… Odihneşte-te în pace, Cristina!”, a scris Andreea Esca, luni, pe o reţea de socializare.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Cristina Ţopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut pe 4 iulie 1960, la Oradea. A urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.


loading...
Partenerii noștri