Câinii Cristinei Ţopescu au stat alături de stăpână până în ultima clipă. Ce s-a întâmplat cu ei, cum au supravieţuit

Cei doi câini găsiți morți în casa Cristinei Țopescu au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală.

13 ian. 2020, 11:38
Câinii Cristinei Ţopescu au stat alături de stăpână până în ultima clipă. Ce s-a întâmplat cu ei, cum au supravieţuit

Cei doi câini găsiți morți în casa Cristinei Țopescu au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu.

„Acesta este singurul institut de referință care poate emite conclouziile actului de necropsie în mod oficial, în cazul unei anchete, pentru a se stabili cauzele morții”, a explicat Babruceanu.

Cristian Tudor Popescu: „Dacă s-ar fi sinucis, Cristina Ţopescu şi-ar fi pus câinii la adăpost mai întâi”

Reprezentantul Vier Pfoten a precizat că alți patru căței au fost găsiți în curtea casei Cristinei Țopescu. Aceștia au găsit un sac de cu hrana uscată și au mâncat pe parcursul celor aproape trei săptămâni de când jurnalista a încetat din viață.

„Ceilalți patru căței sunt la mine. Dacă vor apărea apropiați ai Cristinei care vor dori, îi vom da spre adopție acestora”, a mai spus Barbuceanu.

Potrivit sursei menționate, în casă a mai fost găsit un patruped, care a fost luat de prietena și vecina care a alertat 112 cu privire la dispariția Cristinei Țopescu.


loading...