Andreea Esca, recunoscătoare mamei sale, care i-a crescut pe Alexia și Aris: „Nu eram acasă. Îi lăsam să se omoare și care câștiga, câștiga”

Andreea Esca a vorbit despre viața de familie și despre copilăria Alexiei și a lui Aris, care au fost crescuți de bunica din partea mamei.
Alina Costache
26 ian. 2024, 17:13
Andreea Esca, recunoscătoare mamei sale, care i-a crescut pe Alexia și Aris: „Nu eram acasă. Îi lăsam să se omoare și care câștiga, câștiga”
Andreea Esca este o mamă împlinită și extrem de mândră de copiii ei

Andreea Esca a dezvăluit cum se înțelegeau, de fapt, Alexia și Aris în copilărie. Dacă cei care i-au văzut la America Express și-au putut da seama cu ușurință că între cei doi există o legătură strânsă. Însă, când erau mici, copiii prezentatoarei de la ProTV nu se înțelegeau atît de bine.

Aris și Alexia sunt două firi diferite. Dacă băiatul este calm și așezat, fiica prezetnatoarei este foarte vulcanică și se enervează repede: „Noi nu eram acasă. Îl lăsam să se omoare și care câștiga, câștiga, aia era situația”, își amintește Andreea Esca.

Citește și: Andreea Esca intră în rândul vedetelor cu încălțări neobișnuite. Știrista face senzație cu noile ei cizme: „Se purtau acum 40 de ani”

Norocul tuturor a fost mama vedetei, care s-a implicat și le-a dat nepoților ei o educație aleasă. Pentru Alecis nimic nu se compară cu mâncare bunicii, având parte de bunătățile gătite de ea până acum câțiva ani când, din nefericire, aceasta s-a îmbolnăvit.

„De la 8 luni la 3 ani am stat cu bunica. Când Aris s-a născut, bunica s-a mutat la noi. Stăteam cu bunica și cu mătușa noastră. Ea, mătușa, ne ducea la toate activitățile și bunica ne făcea de mâncare. Până acum vreo șase ani, când bunica s-a îmbolnăvit și nu a mai putut să ne facă de mâncare, s-a trezit tata la un moment dat, într-o dimineață, să ne facă micul dejun.

Bunica ne făcea ouă ochiuri, cu roșii, cu brânză. Tot felul. S-a trezit și tata într-o dimineață și ne-a zis să coborâm că avem micul dejun. La micul dejun era o felie de pâine prăjită, cu unt de arahide, gem, o portocală și un biscuite”, a povestit Alexia.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Esca: „Dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai…”. La ce alimente a renunțat

Când era mică, Alexia a mers în America cu mama ei, unde a văzut cum arată târgurile, așa că s-a gândit să-și încerce norocul în România. A scos lucruri din casă, le-a pus pe gard și a așteptat cumpărătorii.

„Am fost în America cu ea și am văzut un loc unde toți americanii, în garajul casei, scot lucruri și le vând. Într-o zi, uite-mă pe mine cum vin acasă în mijlocul Bucureștiului, și Alexia ieșise pe prispa casei cu o prietenă și scosese pe gardul casei lucruri din casă pe care le vindea”, a povestit Andreea Esca.

Alexia știa clar ce va face cu banii: „M-am gândit și la copii și am făcut o pușculiță în care puteai să donezi și luam aceea pușculiță și o duceam de Crăciun când mergeam să donăm haine”.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!