Andreea Esca, recunoscătoare mamei sale, care i-a crescut pe Alexia și Aris: „Nu eram acasă. Îi lăsam să se omoare și care câștiga, câștiga”

Andreea Esca a vorbit despre viața de familie și despre copilăria Alexiei și a lui Aris, care au fost crescuți de bunica din partea mamei.

26 ian. 2024, 17:13

Andreea Esca a dezvăluit cum se înțelegeau, de fapt, Alexia și Aris în copilărie. Dacă cei care i-au văzut la America Express și-au putut da seama cu ușurință că între cei doi există o legătură strânsă. Însă, când erau mici, copiii prezentatoarei de la ProTV nu se înțelegeau atît de bine.

Aris și Alexia sunt două firi diferite. Dacă băiatul este calm și așezat, fiica prezetnatoarei este foarte vulcanică și se enervează repede: „Noi nu eram acasă. Îl lăsam să se omoare și care câștiga, câștiga, aia era situația”, își amintește Andreea Esca.

Citește și: Andreea Esca intră în rândul vedetelor cu încălțări neobișnuite. Știrista face senzație cu noile ei cizme: „Se purtau acum 40 de ani”

Norocul tuturor a fost mama vedetei, care s-a implicat și le-a dat nepoților ei o educație aleasă. Pentru Alecis nimic nu se compară cu mâncare bunicii, având parte de bunătățile gătite de ea până acum câțiva ani când, din nefericire, aceasta s-a îmbolnăvit.

„De la 8 luni la 3 ani am stat cu bunica. Când Aris s-a născut, bunica s-a mutat la noi. Stăteam cu bunica și cu mătușa noastră. Ea, mătușa, ne ducea la toate activitățile și bunica ne făcea de mâncare. Până acum vreo șase ani, când bunica s-a îmbolnăvit și nu a mai putut să ne facă de mâncare, s-a trezit tata la un moment dat, într-o dimineață, să ne facă micul dejun.

Bunica ne făcea ouă ochiuri, cu roșii, cu brânză. Tot felul. S-a trezit și tata într-o dimineață și ne-a zis să coborâm că avem micul dejun. La micul dejun era o felie de pâine prăjită, cu unt de arahide, gem, o portocală și un biscuite”, a povestit Alexia.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Esca: „Dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai…”. La ce alimente a renunțat

Când era mică, Alexia a mers în America cu mama ei, unde a văzut cum arată târgurile, așa că s-a gândit să-și încerce norocul în România. A scos lucruri din casă, le-a pus pe gard și a așteptat cumpărătorii.

„Am fost în America cu ea și am văzut un loc unde toți americanii, în garajul casei, scot lucruri și le vând. Într-o zi, uite-mă pe mine cum vin acasă în mijlocul Bucureștiului, și Alexia ieșise pe prispa casei cu o prietenă și scosese pe gardul casei lucruri din casă pe care le vindea”, a povestit Andreea Esca.

Alexia știa clar ce va face cu banii: „M-am gândit și la copii și am făcut o pușculiță în care puteai să donezi și luam aceea pușculiță și o duceam de Crăciun când mergeam să donăm haine”.