Andreea Esca intră în rândul vedetelor cu încălțări neobișnuite. Știrista face senzație cu noile ei cizme: „Se purtau acum 40 de ani”

După ce Delia și Loredana Groza au făcut furori cu încălțările lor ieșite din comun, acum, și Andreea Esca și-a prezentat cizmele de iarnă favorite.

12 ian. 2024, 16:47

Atunci când vine vorba de stilul personal, Andreea Esca pune confortul mai presus de orice. Primăvara și vara este adepta rochiilor fluide cu imprimeuri, iar toamna și iarna adoră puloverele colorate, gecile călduroase și cizmele impermeabile ori cu platformă.

„Genul meu de UGG-uri”, a scris Andreea Esca într-un Insta Story cu o pereche de cizme Arizona Love kaki. În postare, știrista Pro TV și-a etichetat cumnata , Mel Eram, dar și brandul încălțărilor. Cizmele costă 1.269 de lei, iar în prezent sunt reduse la 635 de lei.

Citește și: Andra, despre cum reacționează la criticile pe care tot internetul i le-a adresat fiicei ei, Eva: “Important e să nu ne uităm. Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea”

De Moș Nicolae, Andreea Esca a primit cadou o altă pereche de cizme elegante. Încălțările Jonak sunt și ele reduse în prezent de la 1.700 la 1.350 de lei.

„Se purtau acum 40 de ani!!!”, a comentat o urmăritoare. „Să le porți cu plăcere, le meriți din plin”, a scris altcineva. „Superb! Vi se potrivesc perfect”, a mai spus cineva.

Andreea Esca a petrecut Crăciunul cu familia soțului, Alexandre Eram, la Paris. Gazdele au fost sora afaceristului, Melanie Eram, și soțul ei, Antonie Drubigny. Copiii vedetei, Alexia și Aris Eram, au fost și ei prezenți.

Dacă în platoul știrilor poartă doar ținute elegante și bine structurate, în viața de zi cu zi, Andreea Esca preferă outfit-urile comode. Apreciază materialele de calitate și croiurile clasice și nu se ferește de culorile îndrăznețe.

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au plecat în vacanță într-o destinație de poveste. Cât a plătit câștigătoarea America Express

Întrebată ce nu ar purta, vedeta mărturisea în  urmă cu cev timp că nu ar purta trening pe stradă, ci doar la sală.

„Nu e normal? Unde ieși în trening pe stradă? Așa te îmbraci la sala de sport. Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa”, a declarat știrista atunci.

Într-un alt interviu, prezemtatoare a dezvăluit că nu se uită la bani când vine vorba de îmbrăcăminte: „Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a mai spus Andreea Esca.