Andreea Esca, sabotată de propriii ei copii. Aris și Alexia Eram au semnat cu Antena 1 și vor apărea într-o super emisiune

Antena 1 lovește puternic în ProTV! Fiica Andreei Esca a semnat cu trustul TV și urmează să plece în America Express alături de fratele ei. Care sunt cuplurile care vor porni în aventura?

15 mai 2023, 12:10
Andreea Esca, sabotată de propriii ei copii. Aris și Alexia Eram au semnat cu Antena 1 și vor apărea într-o super emisiune
Andreea Esca, sabotată de propriii ei copii. Aris și Alexia Eram au semnat cu Antena 1 și vor apărea într-o super emisiune

Antena 1 începe pregătirile pentru cea de-a doua ediție a reality show-ului America Express. Decizia de a produce și un al doilea sezon a fost luată, dat fiind că primul sezon s-a bucurat de un succes uriaș.

S-au aflat deja primele vedeta care vor participa în competiție. Numele care s-au vehiculat sunt cât se poate de cunoscute. Unul dintre cuplurile care se va avânta în această aventură este format din Tavi Clonda și Gabriela Cârstea. Un alt cuplu care urmează să pornească în călotoria vieții lor este format din Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu.

Citește și: Ce au făcut Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu marele premiu de la America Express. Au câştigat 30.000 de euro!

Totuși, producătorii emisiunii sunt la un pas să dea o lovitură uriașă, de care ProTv-ul nu va fi deloc încântat. Revista TV Mania a anunțat că pe lista vedetelor care ar fi bătut palma cu Antena 1, se regăsesc și Alexia și Aris Eram. Da, fiica și fiul Andreei Esca. Aceasta colaborează cu trustul ProTV de aproape 30 de ani, principala competiție a Antenei 1.

Cei doi nu își fac probleme cu privire la participarea în competiție, deoarece aceasta se va desfășura tot în America de Sud, iar Aris Eram este student în Bacelona, ceea ce înseamnă că nu va avea deloc probleme cu limba spaniolă.

Cum se pregătește Antena 1 pentru următorul sezon America Express

„Următorul sezon va fi tot America Express. Sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina. S-ar putea să se mai schimbe, dar cam astea ar fi. Nu se va filma niciodată în Africa, pentru că ne-ar fi imposibil să acoperim orele de filmare. Sunt multe locuri în care nu există şosele, se pune problema cum ajungi dintr-o parte în alta. ar fi prea complicat”, a dezvăluit producătorul Mona Segall, în podcastul lui Mihai Morar, pe Youtube.

În cadrul aceluiași podcast, producătoarea show-ului de la Antena 1 a povestit că posibilitatea ca cineva să divulge câștigătorul este aproape inexistentă, din cauza tipului de contract pe toți concurenții trebuie să îl semneze. Nici măcar mama Monei Segall nu știe cine va câștiga, până când momentul nu apare la televizor. Cu toate acestea, amintim faptul că un site din România a spus de la bun început faptul că Nelu Cortea și Cătălin Bordea vor lua marele premiu și așa a fost.

Citește și: Cât costă un sejur în resort-ul Andreei Esca din Porumbacu de Sus. Prețul unei căsuțe închiriate pentru o săptămână