Cât costă un sejur în resort-ul Andreei Esca din Porumbacu de Sus. Prețul unei căsuțe închiriate pentru o săptămână

Andreea Esca are o carieră de succes în televiziune, e idolul multor tinere care vor să devină prezentatoare tv și se bucură constant de respectul și aprecierea celor din jur.

10 mai 2023, 19:10

După ani de zile pe care i-a dedicat profesiei de jurnalist și a încercat pe zi ce trece să învețe lucruri noi și să devină mai bună în ceea ce face, Andreea Esca a început să-și îndrepte atenția către afaceri. Prezentatoarea tv și soțul ei au investit sume importante în ultimii ani în turism.

Cei doi mai multe case tradiționale în satul sibian Porumbacu de Sus, iar după ce le-au renovat și le-au modernizat le-au scos la închiriat.

Citește și Andreea Esca îl sărbătorește astăzi pe soțul ei, Alexandre Eram. Ce urare i-a transmis prezentatoarea acestuia: „M-am prins într-un final care este diferența dintre noi”

Alexandra Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au cumpărat opt căsuțe tradiționale în Porumbacu de Sus, sat aflat la 38 de kilometri de Sibiu. Resortul se numește OberWood. Cei doi au investit destul de mult ca să facă căsuțele exact așa cum și-au dorit. Au păstrat stilul tradițional și l-au combinat cu cel modern, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos.

Fiecare căsuță are două dormitoare și e dotată cu toate cele necesare. Are o zonă pentru sevit masa, TV cu ecran plat, baie cu duș și uscător de păr, frigider, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, fierbător, aparat de cafea, plită. Faptul că căsuțele au toate cele necesare îi fac pe turiști să vină în număr mare și să petreacă un sejur în stil tradițional. Printre vedetele care au călcat pragul resortului se numără Dana Rogoz, Laura Cosoi, Tudor Chirilă, Pavel Bartoș, Rareș Năstase și Roxana Hulpe.

Cât costă un sejur de o săptămână în resortul Andreei Esca

Un cuplu care vrea să petreacă o săptămână într-una din căsuțele din resortul Andreei Esca, în perioada 10-17 iulie 2023, spre exemplu, ar trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 3,920 de lei. Pentru o singură noapte de cazare pentru două persoane ar trebui să plătiți 560 de lei.

Citește și Trucul prin care Andreea Esca se menţine în formă, la 50 de ani: „Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta” Ingredientul la care a renunţat definitv

„Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găși multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare.Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice.”, își descrie Andreea Esca resort-ul de la Porumbacu de Sus.