Andreea Esca se luptă cu canicula în costum de baie. Cum a fost surprinsă vedeta PRO. FOTO

Andreea Esca se află zilele acestea într-o binemeritată vacanță, alături de familie, departe de agitația Bucureștiului. Știrista, care acordă o atenție constantră felului în care arată, a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare în costum de baie, arătând incredibil de bine. Însă nici fiica ei, Alexia, în vârstă de 15 ani, nu e mai prejos.

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 15:47

Andreea Esca și-a luat familia și a pornit-o în vacanță, într-un resort cochet din Antalya, Turcia. Știrista în vârstă de 42 de ani le-a arătat fanilor cum se distrează ea, alături de cei dragi. Vedeta a postat pe site-ul ei de socializare o fotografie în care apare în costum de baie. Jurnalista a pozat la cameră, arătând forma fizică de invidiat pe care o are, la 42 de ani și după 2 nașteri. Și asta datorită sportului, dietelor echilibrate, dar mai ales ședințelor de Pilates.

Andreea Esca, aşa cum nu ai mai văzut-o: La cratiţă, cu „scula de grădinărit” FOTO

„Sportul este foarte important. Mai ales, atunci când nu mai ai 20 de ani. Nu e totul să arăţi bine, la suprafaţă. Mie îmi place când pun mâna pe cineva să nu simt că îi zboară carnea de pe oase, că e moale. Şi cred că nu sunt singura care gândeşte în acest fel… aşa că de trei ori pe săptămână, moartă -coaptă, o oră muncim pentru forma fizică. Fac Pilates Allegro, adică un Pilates mai forţos”, dezvpluia Esca acum ceva vreme.

Iar fiica ei îi moștenește calitățile fizice. La 15 ani, Alexia este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, extrem de frumoasă, slăbuță și tonică, scrie libertatea.ro.