Andreea Esca și-a pus fanii pe jar în mijlocul caniculei. A renunțat la sutien

Andreea Esca s-a jucat puțin cu imaginația fanilor, după ce a postat pe Instragram o fotografie în care a dat de înțeles că este lipsită de inhibiții la plajă.

02 aug. 2021, 23:16
Andreea Esca și-a pus fanii pe jar în mijlocul caniculei. A renunțat la sutien

Andreea Esca a provocat imaginația fanilor, după ce a postat pe pagina personală de Instagram două imagini în care a dat de înțeles că a renunțat la sutien.

Vedeta ProTV este destul de discretă în ceea ce privește viața privată, cu toate acestea a dorit să împărtășească urmăritorilor un moment de relaxare din vacanță.

În prima poză pe care Andreea Esca a postat-o, vedeta a lăsat umerii goi la vedere, iar fanii au trebuit să ghicească dacă într-adevăr a avut curajul să facă topless. În cea de-a doua imagine, vedeta spulberat orice îndoială și a pozat doar sutineul, abandonat pe o scară din lemn, relatează CanCan.

Andreea Esca se mută la Cluj

Andreea Esca

se mută la Cluj? Suprafaţa totală a unui corp de clădire este de 877 de metri pătraţi, iar cealaltă se va întinde pe o suprafaţă de 251 de metri pătraţi.

„Cine? Esca? Spuneţi-i că o salutăm de la Cluj? Sper să se mute la Cluj, o aşteptăm. Avizăm pozitiv, cu rezerva să fie tranşată problema cu Serviciul Juridic. Cred că proiectul este de calitate, nu este nicio îndoială, curţile interioare dau farmec zonei centrale”, a spus Emil Boc, primarul Clujului, în cadrul şedinţei Comisiei de Urbanism, potrivit BZI.

În clădirea respectivă, sunt nouă apartamente, patru dintre ele aparţinând vedetei Pro TV.

”Proprietarii doresc demolarea corpului de clădire construit de-a lungul limitei de proprietate din est şi care parazitează zidul de împrejmuire, eliberând astfel o porţiune de teren care va asigura iluminat, aerisire şi o impresie generală mai bună pentru restul dezvoltării. Pe calcanul de pe latura vest se va construi un etaj nou şi mansardă peste corpul subsol şi parter existent, într-o manieră care va păstra intacte bolţile de cărămidă ale încăperilor existente. Pe latura din sud se va construi un corp îngust şi înalt pentru scara principală de acces la noul etaj. De aici o altă scară dedicată va urca la mansardă. La fiecare nivel se va amenaja un apartament (3 apartamente în total), iar la subsol boxe de depozitare.

În cadrul lucrărilor clădirea propusă va căpăta o înfăţişare nouă, goluri de la parter vor fi păstrate sau închise, iar golurile părţilor noi vor fi într-o compoziţie armonioasă cu acestea. În mare se va respecta arhitectura zonei şi imaginea clasică. Acoperişul nou va fi cu panta 380 şi vor fi două lucarne pentru iluminarea corespunzătoare a mansardei. De asemenea vor fi ferestre de mansardă. Acoperişul casei scării principale este în corelaţie cu propunerea pentru dezvoltarea de pe *** ilustrat în P.U.D. aprobat cu H.C.L. nr. 958/28.11.2017, de la care preia cota cornişei şi silueta acoperişului”, spun arhitecţii Primăriei Cluj, potrivit sursei citate.