Andreea Esca şi Alexandre Eram, secretul unei relaţii de 26 de ani: „Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să-și exprime sentimentele”

Andreea Esca şi Alexandre eram sunt împreună de 26 de ani, iar iubirea lor este ca la început. Lucru rar într-o lume în care divorţurile şi despărţirile sunt la ordinea zilei. Desigur, la mijloc există un secret care aduce armonia în cuplu, secret pe care vedeta Pro TV l-a dezvăluit tuturor.

02 apr. 2022, 22:02
Andreea Esca şi Alexandre Eram, secretul unei relaţii de 26 de ani: „Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să-și exprime sentimentele”

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt împreună din 1996, dar au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile abia în anul 2000. Vedeta Pro Tv este, însă, mărturia vie a faptului că iubirea dăinuie peste timpuri. Nu se întâmplă, totuşi, de la sine, ci este envoie şi de un mic aport al celor implicaţi în relaţie.

Andreea Esca şi Alexandre Eram, secretul unei relaţii de 26 de ani

Ce este foarte important pentru longevitatea relaţiei? Exprimarea sentimentelor.

Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să spună „Te iubesc”, să își exprime sentimentele, că e important. Eu sunt un foarte bun executant. El are idei și cumva este mai curajos decât mine în multe privințe. Eu sunt un om care apreciez inițiativele.

Sigur că există și momente în care ne contrăm, câteodată mi se pare că vrea prea mult, că trebuie să ne mai odihnim sau să ne mai relaxăm. E foarte încăpățânat în unele lucruri, dar cred că sunt inerente lucrurile astea. Nu ne-am certat niciodată din pricina copiilor. Chiar dacă am avut păreri diferite în legătură cu un subiect am discutat și lor le-am transmis un singur mesaj”, a povestit Andreea Esca în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Citeste si Andreea Esca a fost dată în judecată! Știrista ProTV, în război cu Primăria Capitalei!

Alexandre Eram, atent la nevoile soţiei

Secretul din spatele relaţiei longevive şi fericite pe care cei doi o au pare să fie faptul că orice conflict, orice nemulțumire se rezolvă pe loc. Cei doi nu se angajează în certuri interminabile și nu ţin supărarea mai mult de o zi.

Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta”, a mai spus Andreea Esca.

Vedeta Pro TV a dezvăluit, de asemenea, că soțul ei este un bărbat romantic și că o susține mereu, îi acordă toată atenţia și este mereu acolo atunci când are nevoie de el.

A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a mai dezvăluit Andreea Esca.

Citeste si FOTO Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Andreei Esca: „Toate au fost renovate în 2019”