Andreea Hanca, după ce a devenit star pe internet: „Cred că Sergiu e gelos că am ajuns vedetă în Spania înaintea lui”

Andreea, soţia fotbalistului Sergiu Hanca, a devenit vedetă ca urmare a trăirilor sale din tribună, la meciurile soţului său. Clipurile cu ea au fost publicate şi comentate şi pe pagina web a tabloidului britanic The Sun.

08 oct. 2019, 13:58
Andreea Hanca, după ce a devenit star pe internet: „Cred că Sergiu e gelos că am ajuns vedetă în Spania înaintea lui”

Andreea Hanca s-a arătat ea însăşi surprinsă de notorietatea dobândită. „Sinceră să fiu, nu mă așteptam la un asemenea impact, am rămas impresionată. Cei din departamentul media de aici mi-au spus că a fost cel mai viralizat filmuleț din lume pentru ziua de ieri. A ajuns în foarte multe țări.

Nu mă așteptam să ajung în ziarele străine! Ca să glumesc puțin, cred că Sergiu a fost puțin gelos că am ajuns înaintea lui în ziarele din Spania, unde el chiar visează sa joace. În Polonia suntem foarte apreciați și eu, și Sergiu, de iubitorii de fotbal. Toți fanii ne simpatizează„, a declarat Andreea Hanca, pentru ProTV.

Andreea Hanca a devenit cunoscută publicului larg în decembrie 2018, când a fost agresată de fanii lui Dinamo, după o înfrângere a „câinilor” în faţa Astrei. După acel episod fotbalistul a părăsit-o pe Dinamo, transferându-se la Cracovia.