Andreea Ibacka, anunţ surprinzător despre Cabral. Ce se întâmplă cu prezentatorul după ce s-a retras de la TV

Andreea Ibacka a făcut primele declarații despre concediul prelungit al soţului ei, după ce Cabral a decis, la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, să se retragă temporar din televiziune, motivând că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia lui.

06 feb. 2023, 08:58
Andreea Ibacka, anunţ surprinzător despre Cabral. Ce se întâmplă cu prezentatorul după ce s-a retras de la TV
Andreea Ibacka, anunţ surprinzător despre Cabral. Ce se întâmplă cu prezentatorul după ce s-a retras de la TV

Andreea Ibacka, anunţ surprinzător despre Cabral. După peste 25 de ani de carieră, perioadă în care a prezentat emisiuni ca „Poveștiri adevărate”, „Poveștiri de noapte”, „În al nouălea cer”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sau „Roata norocului”, prezentatorul TV anunța la finalul anului trecut că se retrage temporar din TV. Recent, soţia sa a dar de înțeles că este posibil ca acesta să revină!

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a declarat Andreea Ibacka pentru ego.ro.

Citeşte şi: Doina Teodoru a făcut-o praf pe Monica Gabor. „De ce umblaţi cu boşorogi? Nu vă e ruşine să luaţi bani de la bătrâni?”

La rândul ei, şi Andreea Ibacka a revenit pe micul ecran: „Am început recent un alt proiect TV, Happy Cafe, pe Happy Channel, de luni până vineri, unde vă aștept cu subiecte foarte interesante, mai ales pentru noi, femeile. M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum. Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%. Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles”.

Citeşte şi: Suma imensă încasată de Vica Blochina de la Pro TV pentru cele patru săptămâni petrecute la Survivor România 2023

Prezentatoarea TV a mărturisit că are parte de mult ajutor din parte soțului ei atunci când vine vorba despre copii, Cabral fiind cel care care are grijă de Namiko și Tiago cât timp ea se află la filmările pentru emisiunea Happy Cafe. „E împărțită treaba cu copii, pentru că Namiko este îndrăgostită de taică-su, este zeul suprem. Practic asta se întâmpla și înainte. Adică oricât mă agitam eu să o spăl, să o îmbrac, să-i dau să mănânce, să o duc în parcul de distracții, la cumpărături, peste tot, dacă venea el și spălau mașina în curte împreună, era fascinată de cât s-a distrat cu tata. La momentul acesta Tiago este tot topit, leșinat, îndrăgostit de mine și cumva se echilibrează balanța. Răsuflu și eu ușurată. Parcă îmi și place așa să mă stocărească și pe mine cineva”, a mai spus Andreea Ibacka.