Doina Teodoru a făcut-o praf pe Monica Gabor. „De ce umblaţi cu boşorogi? Nu vă e ruşine să luaţi bani de la bătrâni?”

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a avut acum ceva timp un moment special la iUmor, în care a imitat-o pe Dana Budeanu şi a ironizat-o pe Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

06 feb. 2023, 08:10
Doina Teodoru a făcut-o praf pe Monica Gabor. „De ce umblaţi cu boşorogi? Nu vă e ruşine să luaţi bani de la bătrâni?”
Doina Teodoru a făcut-o praf pe Monica Gabor. "De ce umblaţi cu boşorogi? Nu vă e ruşine să luaţi bani de la bătrâni?"

Doina Teodoru a făcut-o praf pe Monica Gabor. Câștigătoarea sezonului 3 de la iUmor a avut un roast devastator acide la adresa fostei soții a lui Irinel Columbeanu.

„Voi luați exemple de la fete care n-au avut destin și au reușit în viață… gen Monica Columbeanu. Hai că mi-am adus aminte… Am o problemă cu asta… De ce umblați cu boșorogi? Ziceți, mă! Nu vă e rușine, mă, să luați bani de la bătrâni? Comandați o pizza și moare moșul înainte să vină pizza. Ce faci? Cu ce-o plătești? Gândiți și voi un pic? Un bec n-ați schimbat și voi în capul vostru. Numai pe întuneric stați. Și cum scăpați de acasă, băgați în buze. Ce aveți, bă, fratele meu, cu botul ală rață? Băi, nu-i nimic sexy la chestia asta. Dacă era sexy, băieții începeau să crească rațe acasă. Eu nu înțeleg cum vă spălați pe dinții cu buzoaiele alea. Cred că nici la molari nu ajungeți”, a spus Doina Teodoru.

Citeşte şi: Monica Gabor a primit un inel de logodnă de la fiul lui Mr. Pink. Cum a reacționat vedeta când a văzut cadoul

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au avut o relaţie timp de cinci ani, una deosebit de controversată în special din cauza diferenței de vârstă, dar și de înâlțime. Cei doi au o feitţă împreună şi au divorțat în 2011.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica sa. Care este planul pe care l-a pus la cale afaceristul împreună cu Monica Gabor pentru viitorul Irinei

Doina Teodoru este o actriță originară din Galați care a devenit cunoscută după ce a câștigat sezonul al treilea iUmor, care a avut loc în 2017. Mihai Bendeac a cooptat-o apoi în proiectul său „Băieți de oraș”, unde aceasta a avut rolul unei moldovence focoase, pe nume Renata.