Andreea Ibacka şi-a pus sarcina în pericol. Ce a făcut soţia lui Cabral, însărcinată în 9 luni: „Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?!”

Andreea Ibacka şi-a pus sarcina în pericol. Deşi mai are foarte puţin timp până va naşte al doilea copil, un băieţel, actriţa i-a dat mari palpitaţii soţului ei. Prezentatorul, şocat de întreaga situaţie, a împărtăşit cu prietenii virtuali "isprava" făcută de soţia lui.

09 sept. 2021, 17:02
Andreea Ibacka şi-a pus sarcina în pericol. Ce a făcut soţia lui Cabral, însărcinată în 9 luni: „Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?!”
Andreea Ibacka şi-a pus sarcina în pericol

Andreea Ibacka şi-a pus sarcina în pericol. Cabral a făcut o postare, în care povesteşte cum soţia lui, însărcinată în ultima lună, a sărit gardul casei, pentru că rămăsese blocată, împreună cu fetiţa, în curtea casei. Nu puteau nici să intre în casă, nici să iasă din curte.

Citeşte şi: Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină. S-a pozat în costum de baie

Andreea Ibacka şi-a pus sarcina în pericol

– Bă! Sotia ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb.
Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin…
– Ce face?!?!
– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…
Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic.
Mă sună un număr.
– Alo?
– Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?
– Ai sărit gardul?!??
– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!
Și închide.
Luna a noua.
N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce„, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

Andreea şi Cabral vor avea un băieţel

Vedeta Pro TV nu a vrut să afle sexul copilului până la naştere, dar soția i-a dat vestea într-un mod neașteptat și amuzant. Andreea Ibacka i-a ținut pe toți în suspans, postând mai multe filmulețe haioase pe Instagram, cu balonul în care s-ar afla răspunsul la celebra întrebare: „Va fi băiat sau fată?”

Cabral i-a răspus că nu dorește să afle acum și nu a vrut să fie spart balonul cu confetti. Într-un final, Andreea s-a gândit la o variantă și mai interesantă. Aceasta a intrat în baie, în timp ce Cabral era în cadă, și a tras de funia unui tun cu confetti de culoare albastră.

În acel moment, Cabral a ţipat de bucurie şi nu îi venea să creadă că va avea un băieţel. Prezentatorul are deja două fete, una cu Andreea Ibacka, şi una din prima căsnicie, cu Luana.