Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină. S-a pozat în costum de baie

Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină. Blondina şi soţul ei, Cabral, se află în vacanță în Mykonos, Grecia şi se bucură de vremea bună și de plajă. Şi-a pus în evidenţă burtica purtând ţinute mulate, chiar şi costum de baie.

05 iul. 2021, 12:46
Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină. S-a pozat în costum de baie
Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină

Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină. Actriţa şi-a etalat cu mândrie burtica de gravidă şi a împărtăşit cu prietenii virtuali mai multe imagini din vacanţă.

În doar 24 de ore, Andreea a strâns mii de aprecieri din partea internauților. De asemenea, soția lui Cabral a ales să poarte, de-a lungul sarcinii, și ținute mulate pe corp, care i-au pus în evidență sarcina. În imaginea de mai jos poartă un costum de baie întreg, de culoare albă, iar pe deasupra are un halat, ca să o protejeze de soare.

Citeşte şi: Cabral şi Andreea Ibacka, împreună de 14 ani. Cum a început povestea lor de dragoste: „Acritura nu voia să iasă în oraş cu mine”

Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină

Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, este din nou însărcinată. Cei doi au făcut anunțul pe Instagram, unde au pus o poză de familie, în care apar ea, soțul ei Cabral și fiica lor, Namiko, cu anunțul: „Încă unul. Livrare septembrie 2021”.

In toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil.

Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine.  Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările.

 Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2.

Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”, a spus Cabral pentru Protv.ro.