Andreea Ibacka și Adela Popescu, noi reproșuri după scandalul botezului: „Acum pleci cu soțul meu?” (FOTO)

Pe Adela Popescu și pe Andreea Ibacka le leagă o mulțime de amintiri frumoase, dar și tensiuni. Chiar de curând, soția lui Cabral a certat-o pe Adela, pentru că îndrăznește să plece în Republica Dominicană cu prezentatorul TV. 

16 iul. 2022, 11:54
Andreea Ibacka și Adela Popescu, noi reproșuri după scandalul botezului: „Acum pleci cu soțul meu?” (FOTO)

Bineînțeles, Andreea Ibacka a criticat-o pe Adela Popescu într-un spirit ironic. Fosta cântăreață de la DJ Project și fostul prezentator al emisiunii „Banc Show” vor filma un nou proiect TV pe teritoriul exotic din America.

„Cum facem, cuscră Adela Popescu?! Tocmai ce ne-am împăcat după faza cu botezul și acum tu anunți în toată social media că pleci toată vara în Dominicană cu soțul meu?”, i-a transmis Andreea Ibacka Adelei Popescu pe rețelele de socializare.

Replica Adelei Popescu nu s-a lăsat prea mult așteptată.

„Măi, cuscră! Ce te face să crezi că o să ne ‘chinuim’ singuri pe acolo?! Te rog să nu ne uiți blenderul, că și al meu e la diversificare”, a răspuns fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea”.

 

 

Cum se poziționează Radu Vâlcan după tensiunile dintre Andreea Ibacka și Adela Popescu

 

Radu Vâlcan a urmărit și el discuția, dar a preferat să rămână pe margine. Actorul tocmai a revenit din Thailanda, unde a filmat „Insula Tentațiilor”.

„Nu mă băgați pe mine în discuțiile astea. Eu am treabă cu scutece etc. Chestii de bărbați”, a fost reacția lui Radu Vâlcan.

De curând, Andreea Ibacka și Adela Popescu s-au certat după ce prezentatoarea TV nu a invitat-o pe blondină la botezul celui de-al treilea copil al cuplului. După un lung șir de reproșuri la televizor, cele două s-au împăcat.

Totuși, în presa mondenă există speculații cum că tensiunile nu s-ar fi stins, în totalitate.