Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân: „”M-am operat, vreo 20 de oameni mi-au fost alături”

Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân, o veste șocantă pe care a ținut să nu o dezvăluie până acum. Operația a fost un succes, iar acum, actrița este foarte bine și se bucură de cei doi copii pe care îi are cu Cabral.

23 feb. 2023, 17:29
Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân: „”M-am operat, vreo 20 de oameni mi-au fost alături”
Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân. Totul s-a întâmplat în 2017, atunci când blondina a aflat o veste care i-a dat peste cap tot. A trecut printr-o perioadă foarte grea, mai ales emoțional. Însă, a ales să se opereze, iar totul a ieșit foarte bine.

Citește și: FOTO: Andreea Ibacka arată perfect la 37 de ani, la plajă, după două nașteri. Actrița a recunoscut: „Nu am silicoane”. Unde și-a petrecut vacanța, alături de Cabral

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân

Actrița a povestit că a avut noroc de o echipă excelentă de medici, dar și de familia ei, care i-a fost aproape. Acum, îndeamnă pe toate femeile să meargă la control, mai bine să prevină decât să trateze.

Așa este, în 2017 am trecut printr-un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte că mi-a fost la fel de greu să le dau vestea părinților mei cum mi-a fost să procesez vestea, să accept riscul bolii în sine. Înăuntrul meu a fost furtună și am preferat să păstrez povestea pentru noi.

Am avut norocul de a ajunge pe mâini excelente, m-am operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit, ei mi-au dat foarte multă putere), iar biopsia a infirmat temerile. La reanimare au intrat pe rând mama, Cabral, fratele meu.

Amețită cum eram, încercam să fiu vigilentă și le-am pus pe rând aceleași întrebări pentru a mă convinge că au toți trei aceleași răspunsuri, aceeași versiune, cea adevărată. Sunt mega norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a declarat Andreea Ibacka, pentru Viva.ro.

De ce nu mai doarme Cabral în același pat cu soția lui, Andreea Ibacka

În emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a dat câteva detalii picante din viața ei intimă, iar la un moment dat a povestit și că ea nu mai doarme în pat cu Cabral de mai bine de 4 ani.

Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala”, a spus Andreea Ibacka la PRO TV.