Andreea Mantea a dat vestea ÎN DIRECT. „Am de făcut un anunţ!”. Mesaj EMOŢIONANT

Andreea Mantea a anunţat în direct că Mirela Boureanu Vaida a născut şi, vizibil emoţionată, bruneta, care este şi ea însărcinată, i-a transmis un mesaj predecesoarei sale de la "Mireasă pentru fiul meu".

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 15:38
Andreea Mantea a dat vestea ÎN DIRECT. „Am de făcut un anunţ!”. Mesaj EMOŢIONANT

Andreea Mantea a fost extrem de emoţionată când a aflat că Mirela Boureanu Vaida a născut, vineri, o fetiţă. Bruneta le-a dat vestea şi concurenţilor de la „Mireasă pentru fiul meu”, după care i-a transmis un mesaj şi proaspetei mămici.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică, vineri, 20 februarie, 2015. Frumoasa prezentatoare a adus pe lume o minune de fetiţă, perfect sănătoasă.

Mirela Boureanu Vaida a născut! Primele DECLARAŢII de când a devenit MĂMICĂ

Când a auzit vestea, Andreea Mantea a fost extrem de emoţionată şi a ţinut să-i mărturisească Mirelei Vaida că o admiră foarte mult pentru că a avut curajul de a naşte natural.

„Am de făcut un anunţ! Un anunţ foarte important! Este o veste foarte importantă, care se întâmplă o dată sau de două ori în viaţă. Mirela a născut o fetiţă, de 3,300 kg. Te admir de aici până la Dumnezeu că ai născut natural”, a spus Andreea Mantea.