Andreea Mantea a făcut anunţul în DIRECT la „Mireasă pentru fiul meu”: „Dragii mei, am o veste şoc!”

Nu există zi ca măcar unul dintre concurenţii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" să aibă un comportament exemplar din toate punctele de vedere. În ultima ediţie a show-ului matrimonial, Andreea Mantea a observat că unul dintre concurenţi este îmbrăcat din nou cu aceeaşi bluză folosită şi ultima dată, aşa că a aceasta a ţinut morţiş să îi facă observaţie.

RomaniaTV.net
13 feb. 2015, 13:46
Andreea Mantea a făcut anunţul în DIRECT la „Mireasă pentru fiul meu”: „Dragii mei, am o veste şoc!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Andreea Mantea nu poate trece cu vederea micile greşeli pe care concurenţii show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” le fac mai mereu.

Momente EMOŢIONANTE în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Marian a cerut-o în căsătorie pe Cristiana

În cea mai recentă ediţie, Andreea Mantea a observat faptul că unul dintre concurenţi era îmbrăcat la fel ca ultima dată, lucru ce nu putea fi trecut cu vederea. Aşa că, moderatoarea emisiunii i-a oferit tânărului o replică de zile mari, care l-a lăsat pe concurent fără cuvinte preţ de câteva momente. Apoi concurentul a dorit să ştie ce să facă cu bluza sa preferată, iar Andreea Mantea l-a sfătuit că poate să o poarte însă cu moderaţie.

„Dragii mei, am o veste şoc! S-a stricat maşina de spălat, pentru că altfel nu-mi explic de ce nu ai alte haine. Ai auzit că îţi stă bine şi de aceea îl porţi atât de des? Cam decoltat, n-am mai văzut la nimeni. De aici se vede tot”, a fost replica Andreei Mantea.

Citeşte şi  Momente de PANICĂ la „Mireasă pentru fiul meu”! A leşinat chiar înainte de a intra în DIRECT