Andreea Mantea a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta: „Suntem certați!”. Ce se întâmplă în viața vedetei

Andreea Mantea a făcut o serie de dezvăluiri total neașteptate pentru comunitatea ei din online. Nimeni nu se aștepta să audă acest lucru.

30 ian. 2022, 11:10
Andreea Mantea a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta: „Suntem certați!”. Ce se întâmplă în viața vedetei

Andreea Mantea și-a făcut curaj să vorbească în fața fanilor ei atât despre momentele frumoase, cât și despre cele mai puțin plăcute.

Vedeta a dezvăluit în mediul virtual că ea și fiul ei, David, s-au certat. A pus și o fotografie cu gestul lui David de împăcare.

„Suntem certați! Nu pot să vă spun ce a făcut! (…)”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Cel mic a făcut un desen special pentru mama lui pentru ca aceasta să-l ierte și să aibă din nou relația lor frumoasă mamă – fiu.

Andreea Mantea a mărturisit apoi că desenul lui David a emoționat-o foarte tare. Micuțul a desenat un peisaj de primăvară, un copac, flori și a lăsat și un mesaj: „De la David”.

„Și totuși… m-am topit”, a mărturisit Andreea Mantea.

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi după proba cântarului în direct: „Nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

Andreea Mantea a acceptat proba cântarului. Vedeta fost prezentă în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D, unde a vorbit despre subiectul atât de disputat de internauţi, kilogramele acumulate în ultima vreme.

Se pare că vedeta a ajuns la 66 de kilograme, după ce cu ceva vreme în urmă declara faptul că reușise să mai slăbească.

„Am început să merg la sala undeva și acolo am stricat cântarul oamenilor! Dacă îl aveți pe caiet eu zic că nu e bine! Stați să scot telefonul din buzunar că și asta cântărește! Eu am dat cântarul peste cap acolo unde merg la sala!

Minte, că n-aveam cum să mă îngraș încă cincizeci de grame! Am 66! Aveam 66! Scopul meu este că în următoarele două luni să ajung înapoi la 52 de kilograme! Nu vreau să cred că sunt bolnavă. Peste două luni ne vedem aici cu 52 de kilograme, îmbrăcată!”, a spus Andreea Mantea.