Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi după proba cântarului în direct: „Nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

Andreea Mantea a acceptat proba cântarului. Vedeta fost prezentă în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D, unde a vorbit despre subiectul atât de disputat de internauţi, kilogramele acumulate în ultima vreme.

11 ian. 2022, 21:08

Andreea Mantea a acceptat proba cântarului, deoarece a vrut să le arate tuturor câte kilograme are în prezent. Se pare că vedeta a ajuns la 66 de kilograme, după ce cu ceva vreme în urmă declara faptul că reușise să mai slăbească.

Citeşte şi: Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme. Dieta care îi va reda silueta de Miss Playboy: „Trebuie să îmi transform viața cu totul”

Am început să merg la sala undeva și acolo am stricat cântarul oamenilor! Dacă îl aveți pe caiet eu zic că nu e bine! Stați să scot telefonul din buzunar că și asta cântărește! Eu am dat cântarul peste cap acolo unde merg la sala!

Minte, că n-aveam cum să mă îngraș încă cincizeci de grame! Am 66! Aveam 66! Scopul meu este că în următoarele două luni să ajung înapoi la 52 de kilograme! Nu vreau să cred că sunt bolnavă. Peste două luni ne vedem aici cu 52 de kilograme, îmbrăcată!„, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea a acceptat proba cântarului

Motivul pentru care Andreea Mantea vrea să se apuce serios de treabă şi să slăbească cel puţin zece kilograme în două luni, nu este legat de acele imagini şi replici răutăcioase. Însă, asta nu înseamnă că nu au afectat-o.

Nu de la poză asta a plecat totul, asta a fost așa o distracție! Nu mi-a venit să cred cât de răi sunt oamenii în ceea ce privește un om care este mai plinuț, atenție, că nu-s vreo grasă!

M-a deranjat ușurință cu care se aruncă vorbele astea! Am spus că nu sunt însărcinată! Nu m-a certat nimeni! Ei doar aruncau cu un strop de venin!„, a mai adăugat Andreea Mantea.