Andreea Mantea a făcut anunţul neaşteptat în miez de noapte pe Facebook: „Mâine este ultima zi”

Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat zilele acestea. Un lucru extrem de important s-a întâmplat în viața frumoasei vedete.

03 iul. 2022, 17:19

Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat pe o rețea de socializare. Vedeta este în culmea fericirii, căci un lucru incredibil s-a întâmplat în viața ei. Andreea Mantea a ținut, în miez de noapte, să împărtășească cu urmăritorii ei din mediu online ce urmează să se întâmple în viața ei. Vedeta este în culmea fericirii, căci de astăzi nu va mai fi nevoită să se trezească la ora șase dimineața.

După zilele toride de vară petrecute peste ocean, Andreea Mantea a revenit în România, unde și-a reluat activitățile, precum și filmările pentru emisiunea fenomen de la Kanal D. Deși și-ar fi dorit să mai stea o perioadă în Miami, acasă o aștepta multă treabă, dar mai ales fiul ei, David, care nu a fost alături de ea în această vacanță.

Andreea Mantea are un program haotic de somn, chiar ea a mărturisit că doarme doar câteva ore pe noapte, pentru că trebuie să se ocupe și de treburile gospodărești, iar în timpul zilei este mai mereu la filmările pentru emisiunea ”Casa Iubirii”, astfel nu prea apucă să doară așa cum și-ar dori.

Andreea Mantea, anunț neașteptat pentru toți fanii. Situația ciudată cu care se confruntă vedeta. „Deci nu sunt nebună”

Prezentatoarea a anunțat, pe Instagram, că astăzi este ultima zi în care se va mai trezi la ora șase dimineața, căci David, fiul ei, a intrat în vacanță și nu mai este nevoită să-l ducă la școală.

”Cine se va trezi pentru ultima dată la șase dimineața pentru urătoarele 2-3 luni? Nici nu mai contează! Contează că mâine este ultima zi în care eu mă trezesc la ora șase, pentru că…mai ai o zi, trebuie să mă trezesc și mâine. O zi contează pentru mine, pentru că nu mai pot, că mă culc la două, că mă culc la trei, la patru, trebuia să mă trezesc”, a spus Andreea Mantea pe story.

David nu este deloc încântat de faptul că a intrat în vacanță și și-ar dori să meargă în continuare la școală. Motivul pentru care îi place foarte tare la școală a dat-o pe spate pe Mantea.

Dieta prin care Andreea Mantea a slăbit peste 10 kilograme în timp record. Trucul la care a recurs vedeta

David a mărturisit că mâncarea este foarte bună acolo și îi va lipsi.

Andreea Mantea: Cum a fost?

David:  Bine, azi a fost cea mai bună zi.

Andreea Mantea: Cu a fost tot anul, lasă-mă cu azi. Normal, azi a fost petrece, nu a fost școală. De ce ești așa trist? Ați mai pomenit copil să fi trist că termină școala?

David: Îmi place mâncarea!