Andreea Mantea, anunț neașteptat pentru toți fanii. Situația ciudată cu care se confruntă vedeta. „Deci nu sunt nebună”

Andreea Mantea și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele sociale după un anunț făcut recent. Mulți își puneau întrebări cu privire la o situație neașteptată cu care s-a confruntat vedeta, iar acum a elucidat misterul.

17 iun. 2022, 14:07
Andreea Mantea, anunț neașteptat pentru toți fanii. Situația ciudată cu care se confruntă vedeta. „Deci nu sunt nebună”

Andreea Mantea e foarte activă în mediul online fiindcă are o comunitate mare care o urmărește în mod constant. În fiecare zi împărășește cu fanii momente importante din viața ei personală.

De câteva zile, Andreea Mantea se urcă cu teamă în mașină fiindcă a realizat că are un șoarece care poate oricând să îi roadă firele și să se întâmple vreo tragedie, dar și să se „întâlnească” cu el, însă problema se pare că s-a rezolvat.

„Îmi pare rău. Eu am vrut să-l savez. Adică eu am vrut să-l salvez, am fost cu masina la oamenii aia de la service să-l caute și acum s-a dus. Despre șoarece vorbesc. Cel care mi-a dat palpitații zile la rând. Deci nu sunt nebună (…)”, a povestit Andreea Mantea pe Instagram-ul ei.

Vedeta a încercat toate variantele posibile ca să scape de șoarecele din mașină, însă a fost un adevărat eșec. „Există și partea plina a paharului, nu sunt nebuna. Eu la un moment dat am zis ca am auzenii, auzeam fel și fel de lucruri și nu știam ce se întâmplă. Bine că sunt bine și bine că nu a ros nimic, vreun cablu ceva. (…)”, a mai spus Andreea Mantea pe Instagram-ul personal.

Andreea Mantea, moment jenant în parc. Ce făcea vedeta în miezul zilei: „Se uită toată lumea la mine”

Andreea Mantea, moment jenant în parc. Nu o opreşte nimeni şi nimic atunci când îşi doreşte ceva, indiferent în ce loc se află. Asta s-a întâmplat şi luna trecută, când mama ei a avut poftă de corcodușe.

Prezentatoarea are o relație foarte apropiată cu mama ei şi încearcă mereu să îi facă pe plac. Recent, le-a dezvăluit admiratorilor ei din mediul online o întâmplare care a stârnit amuzamentul celor două.

Bruneta nu s-a putut abține şi s-a urcat în copac pentru a îi îndeplini dorinţa mamei sale. „Se uită toată lumea la mine din cauza ta. Zici că ești copil mic. La cine credeți că se uită toată lumea? La mine, căprița s-a urcat în corcoduș. Bine că nu scrofița, bine că am slăbit, căci altfel se potrivea. Plecăm acasă că ne dă lumea afară”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.