ANDREEA MANTEA a găsit super-schema prin care poate face shopping fără să piardă timp! Află-i secretul

O fire foarte comodă, dar şi ocupată în permanenţă, femeia de televiziune Andrea Mantea a împărtăşit tuturor care e secretul ei, atunci când vine vorba de parfumuri şi produse de întreţinere.

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 11:53

Mai exact, Andreea Mantea a dezvăluit că îşi cumpără aceste produse online. Mai ales acum când Bucureştiul este blocat, iar orice drum la mall înseamnă chiar şi ore întregi de blocaj în trafic. În vara care tocmai s-a încheiat, frumoasa prezentatoare a emisiunii Wowbiz de pe Kanal D, şi-a completat colecţia de parfumuri, ea preferând să le cumpere de pe site-ul nr.1 de shopping al vedetelor – Parfumeria.ro.

Ea le-a povestit prietenilor virtuali, de pe pagina sa de Facebook cât de încântată a fost, dar şi cum Parfumeria.ro a reuşit să îi facă vara mult mai frumoasă. Nu e de mirare, dacă e să ţinem cont că toate produsele au un preţ foarte bun, sunt mereu pe stoc, toate sunt – în mod evident – originale, iar gama lor e una cât se poate de variată.

Parfumurile pe care Andreea Mantea şi le-a ales sunt Givenchy PlayTom Ford Neroli Portofino şi Guerlain Insolence, arome seducătoare şi irezistibile, despre care noi spunem că i se potrivesc de minune.