Andreea Mantea a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Cum a reacționat vedeta la zvonul concedierii

Andreea Mantea a rămas temporar fără emisiunea la Kanal D, “O nouă șansă”, care a fost înlocuită de gala "Bravo, ai stil!". Fanii vedetei s-au temut că este posibil să fi fost vorba de o concediere.

05 ian. 2022, 20:41
Andreea Mantea a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Cum a reacționat vedeta la zvonul concedierii

Andreea Mantea a rămas, temporar, fără emisiunea la Kanal D, „O nouă șansă”, după ce în locul show-ului ei, postul de televiziune a hotărât să difuzeze gala “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici. Fanii brunetei au început să cadă la bănuieli că aceasta ar fi fost de fapt concediată.

Andreea Mantea i-a liniștit pe telespectatorii emisiunii și a anunțat pe Instagram că emisiunea ia doar o pauză.

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi: „Îmi e dor în fiecare zi, nu pot să renunţ la ea”

“O nouă șansă” a luat doar o pauză, dar va începe curând”, a afirmat Andreea Mantea, pe Instagram.

“Iartă-i pe cei care ți-au greșit. Nu pentru că merită iertare. Pentru tine. Pentru ca tu să ai pace și liniște în suflet. O nouă șansă, în curând, la Kanal D”, este mesajul pe care Andreea Mantea l-a postat pe Instagram.

Emisiunea “O nouă șansă” aduce publicului emoția regăsirii, a iertării și a poveștilor de viață pline de înțelesuri profunde. Prima emisiune a fost difuzată pe 11 septembrie 2021. Producția are la bază un format internațional de succes, “Second Chance”, realizat în Turcia.

“Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spunea, toamna trecută, Andreea Mantea.

Boala de care suferă Andreea Mantea. Din cauza ei s-a îngrăşat: „Trebuie să iau 9 pastile pe zi toată viaţa”

Boala de care suferă Andreea Mantea. Vedeta a povestit că trebuie să ia în fiecare zi câte 10 pastile, dimineața și seara, iar boala de care suferă nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. Ea nu are voie să consume mai multe alimente, printre care se numără ceapa, pe care o adoră, iar atunci când o mănâncă, i se umflă fața.

Dezvăluiri picante făcute de Andreea Mantea. Cum a aflat vedeta că e amanta unui avocat: ”I-am aruncat hainele!”

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă.

Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a dezvăluit Andreea Mantea, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Vedeta a mai vorbit și în trecut de problemele ei de sănătate pe rețelele sociale, mai ales că i se umflase burta și mulți credeau că ea este însărcinată din nou.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune.

Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit„, le-a spus Andreea Mantea fanilor săi, pe InstaStory.