Andreea Mantea a postat prima imagine cu iubitul ei: „Să fii fericită şi iubită pentru că meriţi”

Andreea Mantea, 33 de ani,  se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile, are o carieră de succes în televiziune, un copil minunat, dar şi un iubit misterios, despre care nu vrea să dea prea multe detalii, se ştie doar că sunt împreună de aproximativ cinci ani.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 06:30

Recent, fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei a postat pe rețelele de socializare prima imagine alături de iubitul ei. În fotografie, vedeta și partenerul ei sunt surprinşi sărutându-se la apus, într-un cadru extrem de romantic.

Nici nu conteaza cine este domnul, conteaza ca sunteti fericiti impreuna!/ Meriti sa fii fericită. Mă bucur din tot sufletul/ Sa fii fericita si iubita pentru ca meriti, esti o femeie deosebita!„, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Motivul pentru care Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei

Vestea că Andreea Mantea şi-a încheiat colaborarea cu emsiunea „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, i-a surprins şi întristat pe fani. Vedeta a vorbit despre motivul pentru care a luat această decizie, mărturisind că nu avea în plan să renunţe, hotărârea a fost luată în urmă cu o lună.

Eu am aflat ca plec de o luna. Efectiv am simtit ca imi sta viata in loc, am simtit ca…. Sunt om caruia ii place sa traiasca foarte mult si intens. Veneam dupa o zi cruntă, groaznică și mă uitam al un coș de gunoi roz lângă un copac si mă gândeam ca eu am de trăit și de făcut lucruri pe care nu puteam sa le fac acolo, din cauza acestui virus.

Am ales cu teama de a nu trece anii pe langa mine și era vorba și despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întrebari ciudate. De exemplu: „Mama, copilăria ta era tot așa, făra bunici? Tu nu aveai bunici?” O data, de două ori, de trei ori…

Se uită în gol foarte des. Dar eu nu m-am speriat pentru ca asa eram si eu, foarte ganditoare. M-am gândit că așa e și el.  Dar intrebarile eu continuat: „Tu cati prieteni aveai? Tu te vedeai cu ei? I-am explicat despre acest virus, cred ca el stie mai multe decat mine, stie regulile mai bine, dar nu vreau ca asta sa creeze traume.

Vedeam atata trairi intense in casa, oamenii au trairi, tot felul de povesti, iar eu si copilul meu nu traiam asa cum ne doream noi, asa cum mi-as fi dorit eu, pentru el si pentru mine”, a declarat Andreea Mantea, la Teo Show, despre decizia dificilă de a renunța la postul de prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei.