Andreea Mantea, acuzată de discriminare în emisiunea „Burlacul”

Andreea Mantea a devenit una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul românesc, şi asta datorită sarcinii şi noilor proiecte în care este implicată. De când a început emisiunea matrimonială, "Burlacul", Andreea Mantea este mai tot timpul în centrul atenţiei. Acest lucru se datorează comportamentului său, comportament discriminator faţă de concurente.

RomaniaTV.net
02 feb. 2015, 13:05
Andreea Mantea, acuzată de discriminare în emisiunea „Burlacul”

Andreea Mantea a fost acuzată de către concurentele emisiunii „Burlacul” că, în afară de rolul de moderatoare pe care îl are, bruneta şi-a mai atribuit un rol, mai exact are rolul de sfătuitoare în legătură cu tehnicile de seducţie pe care fetele trebuie să le aplice în cazul lui Andrei.

Poate că acest lucru nu ar fi atât de grav, dacă Andreea Mantea nu ar face acest lucru doar cu anumite concurente de care s-a ataşat în toată perioada filmărilor.

Andreea Mantea, cu ochii în lacrimi. Lovitură TERIBILĂ pentru Burlăciţă

„Ea s-a apropiat mult de una dintre concurente, de Aida. O învaţă mereu ce să spună la filmări, în faţa camerelor, cum să se comporte cu Andrei şi mai ales ce atitudine să aibă faţă de noi, celelalte concurente”, a declarat una dintre concurentele care se simte marginalizată.

Toate aceste schimbări de comportament şi toate acţiunile pe care le desfăşoară în secret doar cu anumite concurente ale show-ului, i-au adus Andreei Mantea numeroase comentarii răutăcioase din partea celorlalte concurente.

„Ea, normal, nu avea voie să intre în contact cu noi, dar în schimb stătea de vorbă doar cu cine îi convenea. E normal să se lege unele prietenii sau să existe simpatii, când petreci atât de multe ore pe zi undeva cu oameni străini, dar pe unele ea le-a marginalizat cu totul”, a mai adăugat aceeaşi concurentă, scrie CanCan.ro.

Citeşte şi  Mirela Boureanu Vaida, înlocuită la „MIREASĂ PENTRU FIUL MEU” cu o BOMBĂ SEXY