Andreea Mantea, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre A DOUA SARCINĂ

Andreea Mantea s-a mutat în urmă cu mai multe luni la Istanbul, alături de fiul său, David. Prezentatoarea filmează în Turcia pentru show-ul "Puterea Dragostei" de la Kanal D.

26 mai 2019, 13:23
Andreea Mantea, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre A DOUA SARCINĂ

Andreea Mantea a acordat un interviu pentru Viva! în care a dezvăluit dacă este sau nu gravidă.

Andreea Mantea n-a mai rezistat şi a dezvăluit adevărul despre EMISIUNE. Ce se întâmplă, de fapt, la „Puterea Dragostei”

„Nu, nu sunt însărcinată! Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate tratamentele naturiste pe care i le ofer: vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață de-ale mele, cu explicații despre cât de importante sunt fructele și legumele în viața noastră.

După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct. Abia aștept să se încălzească, pentru că vreau să alerg dimineața pe malul Bosforului.

După filmari, ori vine David la mine la muncă de la gradiniță, mă mai așteaptă puțin, iar după ce se termină filmările, plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei. Atunci am și eu timp pentru mine să dau un telefon, sa vorbesc despre una, despre alta, să stau și eu cu mine însămi și cu telefonul sau să mănânc’, a declarat Andreea Mantea, adăugând că David este extrem de bucuros să meargă în fiecare zi la grădinița din Istanbul, deși la început era supărat că nu are fetițe în clasă. Micuțul va împlini la finalul acestei luni patru ani, fiind prima data când își serbează ziua departe de casă”, a spus Andreea Mantea.

Scandal monstru la Kanal D. Andreea Mantea n-a mai rezistat a făcut anunţul cu ochii în lacrimi: „Să vă fie ruşine!”