Andreea Mantea, moment jenant în parc. Ce făcea vedeta în miezul zilei: „Se uită toată lumea la mine”

Andreea Mantea, moment jenant în parc. Nu o opreşte nimeni şi nimic atunci când îşi doreşte ceva, indiferent în ce loc se află. Asta s-a întâmplat şi zilele trecute, când mama ei a avut poftă de corcodușe.

25 mai 2022, 11:47
Andreea Mantea, moment jenant în parc. Ce făcea vedeta în miezul zilei: „Se uită toată lumea la mine”

Andreea Mantea, moment jenant în parc. Prezentatoarea are o relație foarte apropiată cu mama ei şi încearcă mereu să îi facă pe plac. Recent, le-a dezvăluit admiratorilor ei din mediul online o întâmplare care a stârnit amuzamentul celor două.

Citeşte şi: Dieta prin care Andreea Mantea a slăbit peste 10 kilograme în timp record. Trucul la care a recurs vedeta

Andreea Mantea, moment jenant în parc

Bruneta nu s-a putut abține şi s-a urcat în copac pentru a îi îndeplini dorinţa mamei sale. „Se uită toată lumea la mine din cauza ta. Zici că ești copil mic. La cine credeți că se uită toată lumea? La mine, căprița s-a urcat în corcoduș. Bine că nu scrofița, bine că am slăbit, căci altfel se potrivea. Plecăm acasă că ne dă lumea afară”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

Andreea este foarte mândră de progresele pe care le-a făcut în ultima vreme și a constatat că sunt multe haine care acum îi sunt largi. “Sunt foarte mândră, am vrut să mă îmbrac astăzi, dar îl țin pentru mâine. Am venit eu la un moment dat și mă plângeam că nu mă mai încape nimic. Am vrut să merg la Teo și să-i arăt că-mi vin pantalonii de la costum. Nu că îmi vin, cad de pe mine.”, a spus Andreea Mantea la Teo Show, la Kanal D.