Andreea Mantea, apariție inedită de Halloween: ,,Semeni cu o japoneză”

Andreea Mantea a intrat și ea în rândul celor care au decis să se deghizeze pentru petrecerea de Halloween. Concurenții emisiunii ''Casa Iubirii" au rămas uimiți când și-a făcut apariția în platou. Mai mult, unul dintre concurenți i-a spus că seamănă cu o japoneză.

01 nov. 2022, 11:14

Andreea Mantea a intrat și ea în rândul celor care au decis să se deghizeze pentru petrecerea de Halloween. Anul acesta, vedetele s-au întrecut în costumații care mai de care mai interesante pentru evenimentul de Halloween. Andreea Mantea a ținut și ea pasul cu celalte colege de breaslă deghizându-se în celebrul personaj Morticia.

Andreea Mantea, apariție de senzație în emisiune

Vedeta Kanal D i-a uimit pe toți concurenții atunci când și-a făcut apariția în emisiunea pe care o prezintă, ”Casa Iubirii”. Toți au rămas uimiți când au văzut-o intrând în platou. Ulterior aceștia au început să râdă, însă Andreea Mantea și-a dus rolul personajului până la capăt. Aceasta a ales să se deghizeze în personajul Moricia Addams. La un moment dat, unul dintre concurenți i-a spus mai în glumă, mai în serios, că seamănă cu o japoneză, lucru care a făcut-o să zâmbească.

Vedeta Kanal D, la un pas de depresie din cauza kilogramelor în plus

Cu toate că este o persoană foarte puternică, Andreea  Mantea a recunoscut că a fost la un pas de depresie atunci când a observat că a luat mai multe kilograme în plus.

,,Am slăbit 10 kilograme, mă aflu în stadiul în care respir și vorbesc, mă doare abdomenul de la atâta sport. Dacă nu simt febră musculară, am impresia că ceva nu am făcut bine la antrenament.Mi-am pus ambiția foarte tare, am fost la un pas de depresie când am văzut câte kilograme am luat din nimic. Așa că acum chiar vreau să mă ocup de mine, să fiu în cea mai bună formă fizică a mea”, a spus Andreea Mantea într-un interviu, conform Libertatea.ro.

Vedeta Kanal D are o relație foarte apropiată cu fiul ei, pe care îl ia peste tot și de care este foarte mândră.

Citește și: Vlad Gherman, mesaj dur despre iubita lui, Oana Moşneagu: „Ce tupeu are asta, bă”

Citește și: Vlad Gherman a spus tot adevărul! Primul lucru pe care l-a făcut Cristina Ciobănașu când i-a spus de relația cu Oana Moșneagu: „Mi-a fost frică de reacția ei”