Andreea Mantea, atacată DUR: „Este o borfelină, târâtă de jumătate de Bucureşti”

Comentariile Andreei Mantea despre mama fostului său iubit Ştefan Stan au scos-o din minţi pe jurnalista Mara Bănică, care i-a adresat un mesaj dur Andreei Mantea.

22 oct. 2013, 08:09
Andreea Mantea, atacată DUR: „Este o borfelină, târâtă de jumătate de Bucureşti”

„Ma uit la cum o face Mantea pe mama lui Ştefan Stan. Personal aş călca-o cu maşina pe dinţi, să-i îndrept instantaneu. Îşi permite o borfelina târâtă de jumătate de Bucureşti să jignească o femeie de 70 de ani în halul acesta? Dar atâta vreme cât Mantea o bate pe mama ei, ce pretenţii să am să respecte familia cuiva?”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Andreea Mantea a acuzat-o pe mama lui Ştefan Stan, într-o emisiune, că o blestema şi îi vorbea foarte urât.

„În momentul în care am intrat la ea în casă mi-a spus să-i las băiatul în pace şi să-mi văd de drumul meu, că el schimbă femeile repede. Mi-a zis că de când m-a văzut prima dată la televizor nu a putut să mă sufere. Părinţii mei sunt căsătoriţi de 35 de ani. Despre dumneaei nu se poate spune acelaşi lucru, ştie toată lumea de ce nu a fost în stare să menţină o căsnicie. Când Ştefan vorbea cu ea la telefon eram şi eu în conferinţă şi auzeam ce spunea despre mine, ştiu toate înjurăturile şi toate blestemele. Nu aşa vorbeşte o doamnă, n-am auzit aşa ceva nici în cartierele mărginaşe. Şi dacă vine vorba de Dumnezeu de ce nu spune nimănui că ea ghiceşte în cafea. Sunt atât de multe lucruri pe care le-am trăit lângă această femeie… Felul în care vorbeşte nu-mi vine să cred, pe cuvântul meu de om”, a spus Mantea.