Andreea Mantea, dată de gol! Cine este iubitul secret al vedetei TV

Andreea Mantea ţine secret de cinci ani numele noului ei iubit, dar misterul a fost spulberat. Chiar fostul iubit al vedetei TV, Cristi Mitrea, a dat-o de gol pe prezentatoarea de la Kanal D.

15 iun. 2021, 08:16
Andreea Mantea, dată de gol! Cine este iubitul secret al vedetei TV

Andreea Mantea, dată de gol! Cine este iubitul secret al vedetei TV. Numele bărbatului care i-a oferit și inelul de logodnă Andreei Mantea este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu’ și apoi cu Mihai Mitoșeru.

Andreea Mantea, dată de gol! Cine este iubitul secret al vedetei TV

Andreea Mantea, 34 de ani, a recunoscut că are o relație de cinci ani de zile cu un coleg din Kanal D dar nu a vrut însă să facă public până acum numele iubitului ei și nu a postat niciodată poze cu chiul lui. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, fostul iubit al Andreei, luptătorul MMA Cristi Mitrea, a divulgat numele noului iubit al Andreei. „L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la ea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea Mantea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea.

Andreea Mantea, momente teribile. Ce a rugat-o fiul său în vârstă de doar 6 ani

Andreea Mantea și Valeriu Floricel s-au îndrăgostit în urmă cu cinci ani, chiar pe platoul de filmare de la emisiunea „Se strigă darul”, de la Kanal D. Bruneta și iubitul ei actual au stat separați mai bine de doi ani, cât au durat filmările din Turcia ale emisiunii „Puterea Dragostei”.