Andreea Mantea, momente teribile. Ce a rugat-o fiul său în vârstă de doar 6 ani

Andreea Mantea trece prin momente delicate, cauzate de fiul ei. David a rugat-o cu lacrimi în ochi să îl sune pe președintele României și să îi spună să îi îndeplinească o dorință.

RomaniaTV.net
22 ian. 2021, 20:16
Andreea Mantea, momente teribile. Ce a rugat-o fiul său în vârstă de doar 6 ani

Andreea Mantea a fost implorată de fiul ei, David, să-l sune pe Klaus Ioahnnis ca să-l aducă înapoi pe Stinky, câinele care a murit în urmă cu trei ani. Fiul vedetei i-a cerut insistent acesteia să facă rost de numărul preşedintelui României, despre care a afirmat că este sigur că el poate să-i aducă câinele!

Andreea Mantea, emoţionată după ce a aflat ce își dorește David

Discuția sensibilă a fost filmată de Andreea Mantea, care i-a ascultat cu mare atenție rugămințile băiatului ei, în vârstă de cinci ani, care avea ochii înlăcrimați. „Sună-l pe președinte și spune-i să-l aducă pe Stinky!”, i-a spus fiul ei pe înregistrarea publicată de aceasta pe Instagram Stories.

Andreea Mantea i-a spus lui David că șeful statului nu poate să îi îndeplinească dorința și că toate ființele care părăsesc această lume merg la Dumnezeu. Auzind acest lucru, copilul a început din nou să plângă şi a insistat ca mama lui celebră să afle numărul de telefon al președintelui României. „Dar nu am numărul lui… Și dacă fac rost, îl suni tu? Vorbești tu cu el? Ce îi spui?”, l-a întrebat Andreea Mantea, iar fiul ei i-a răspuns cu lacrimi în ochi: „Să îl aducă pe Stinky înapoi!”.

Andreea Mantea, primele declaraţii despre iubitul ei. „Cred că pur şi simplu mi-a fost teamă” VIDEO

Cum a fost primul an de pandemie

„Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe El mai bine. Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lectie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”, a mărturisit prezentatoarea într-un interviu acordat luna trecută pentru Kanal D.