Andreea Mantea, declaraţii emoţionante despre fiul ei, David. Este mamă singură de 7 ani: „Este foarte greu, dar frumos. Mă surprinde maturitatea lui”

Andreea Mantea a făcut declaraţii emoţionante despre fiul ei, David. De şapte ani, băiatul i-a schimbat viaţa total prezentatoarei, care mărturiseşte că nu e deloc uşor fiind mamă singură, însă este împlinirea ei cea mai mare.

07 oct. 2022, 22:19

Andreea Mantea, declaraţii emoţionante despre fiul ei, David. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite prezentatoare din România, având o carieră de succes în televiziune. Pe lângă acest vis împlinit, vedeta este şi mama unui băieţel în vârstă de şapte ani, David.

Aceasta îi dedică tot timpul liber şi ţine cont de părerea lui în deciziile pe care le ia. Andreea Mantea recunoaşte însă că nu e uşor să fie mamă singură, dar este cel mai frumos sentiment din lume şi este recunoscătoare că trăieşte aceste momente.

Citeşte şi: Andreea Mantea a izbucnit în direct! Acuzaţii halucinante: „Toată lumea aici face prostituție, se droghează! Gata!” VIDEO

Andreea Mantea, declaraţii emoţionante despre fiul ei, David

Da, este foarte greu! Este foarte greu, dar este fantastic de frumos! Este, nu cred, că mai poate exista un lucru să mai vină, să mai apară un lucru în viața mea care să-mi ofere atât de multă împlinire.

Eu și acum am prostul obicei să fumez din când în când, dar mă ascund în baie. Dacă vreau să vorbesc cu cineva mai intens, mă ascund, mă duc undeva, ies pe afară, mă bag în mașină. Sunt niște eforturi, sunt niște sacrificii, sunt niște lucruri. Dar, e atât de frumos!

Mă surprinde maturitatea lui. Este atât de atent la tot ceea ce se întâmplă! În acelaşi timp, este şi sensibil, dar şi pragmatic. Vom vedea ce şi cum se va dezvolta pe viitor. Cert este că eu îi voi fi alături, la fiecare pas… A moştenit totul de la mine, atât ca fizic, cât şi în ceea ce priveşte caracterul. Este unu la unu cu mine”, a mărturisit Andreea Mantea.