Andreea Mantea se teme să fie mamă-soacră. Ce nu i-ar ierta viitoarei nurori: „O să iau multe calmante!” VIDEO

Andreea Mantea este îngrozită de faptul că, la un moment dat, fiul ei se va căsători, iar ea va deveni mamă-soacră. Vedeta mai are însă mult de aşteptat, deoarece David are doar şapte ani!

21 sept. 2022, 08:34
Andreea Mantea se teme să fie mamă-soacră. Ce nu i-ar ierta viitoarei nurori: „O să iau multe calmante!” VIDEO
Andreea Mantea se teme să fie mamă-soacră. Ce nu i-ar ierta viitoarei nurori

Andreea Mantea se teme să fie mamă-soacră. Vedeta este, practic, nedespărţită de fiul ei, David, care are şapte ani, însă este speriată de gândul că acesta se va căsători la un moment dat!

Citeşte şi: Andreea Mantea, moment jenant în parc. Ce făcea vedeta în miezul zilei: „Se uită toată lumea la mine”

„Nu știu, o să iau probabil foarte multe calmante, o să încerc să fiu zen. Da, cred că ar trebui să încerc acum mai serios să meditez și să caut niște calmante care să nu-mi facă rău. O să mă apuc de pe acum să mă documentez. Nu cred că o să fiu bine. Vezi tu, eu l-am crescut pe el într-o libertate fantastică și mi-e teamă ca nu cumva să… nu știu, depinde de el. Să nu fie influențat, să nu fie nefericit la urma urmei. Nu contează frumusețea ei fizică, mă interesează să fie un om frumos pe interior și dacă ei se iubesc nici nu mai contează care, cum, cum este și cine, ce face”, a declarat Andreea Mantea pentru Kanal D.

Citeşte şi: Boala incurabilă de care suferă Andreea Mantea. Şi fiul ei o moşteneşte! Diagnostic teribil al medicilor

Vedeta susţine că are o intuiție de fier şi că își dă seama imediat de cum este omul din fața ei și care sunt, de fapt, intențiile sale. „Noi, oamenii, suntem energie. Energia mea îți simte energia ta și atunci ne dăm seama imediat. Este foarte simplu. Poți să vezi un om care are o privire urâtă, căci se spune că ochii spun adevărul, că sunt oglinda sufletului. Și poți să vezi din când în când o persoană care are o privire dură, urâtă în viziunea ta. Dar în momentul în care te apropii de persoana respectivă îți dai seama că energia ei este fantastic de bună și de curată. Și atunci omul acela de fapt și de drept are doar o supărare sau are doar un moment greu pentru el. Dar el este în esență un om bun. Și atunci, totul ține de intuiția noastră. Noi toți oamenii avem o intuiție fantastică, trebuie doar să o ascultăm, trebuie doar să ne luăm după ea”, a mai dezvăluit Andreea Mantea.