Andreea Mantea, despre iubire: ”Sunt în mijlocul acestei magii și trăiesc”

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, iar de mai bine de doi ani de află la cârma emisiunii matrimoniale „Casa Iubirii”. După despărțirea de tatăl copilului ei, Andreea Mantea a fost destul de discretă în legătură cu viața ei sentimentală, dar recent a rupt tăcerea și a făcut câteva declarații neașteptate despre dragoste.

23 feb. 2024, 11:23

Andreea Mantea moderează de ani buni emisiuni matrimoniale, însă cea care va avea întotdeauna un loc special în sufletul ei este „Casa Iubirii”, competiția în care o mulțime de tineri merg pentru a-și căuta sufletul pereche.

Citește și: Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”

Deși a suferit destul de mult în dragoste în trecut, Andreea Mantea a mărturisit că, pentru ea, iubirea este cel mai important lucru, fără de care nu poate trăi, potrivit wowbiz.ro.

Iubirea este fantastică, iubirea e tot, fără de iubire Pământul nu se învârte. Fără iubire nu putem sa facem absolut nimic și nu poate nimeni să facă nimic. Nefericiți sunt cei care nu sunt în stare să simtă ceva, oarecum îmi e milă de ei și o spun cât se poate de sincer. Sunt persoane care nu simt, care nu pot iubi, nu pentru că au suferit cândva și au inima de piatră, sunt persoane care nu simt, punct. Există această magie pe care iubirea o are, ea vine cu extrem de multe alte sentimente pe lângă, pentru că e alcătuită din multe trăiri iubirea asta și aici oamenii ăștia vin să se cunoască, să se îndrăgostească.

Citește și: Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. „Cred în divinitate!”

Cumva eu fiind în mijlocul acestei magii, nu am cum să nu îmi doresc să fiu aici sau să nu îmi placă, nu există această variantă. Îmi place la nebunie, sunt în mijlocul acestei magii și trăiesc cu sufletul la gură alături de ei. Întotdeauna am fost atrasă de trăirile altora. Cred că asta îmi place cel mai mult, că sunt în mijlocul acestei magii și trăiesc alături de ei, a povestit Andreea Mantea, pentru Unica.