Andreea Mantea, despre viața sa amoroasă: „Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta!”

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a vorbit într-un interviu despre viața sa personală. Vedeta de la Kanal D a vorbit despre relațiile pe care le-a avut, dar și despre planurile sale de viitor.

13 ian. 2023, 10:30
Andreea Mantea, despre viața sa amoroasă: „Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta!”

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, show-ul matrimonial difuzat la Kanal D, a vorbit recent despre viața sa amoroasă.

Vedeta a spus că momentan preferă să își dedice tot timpul și toată atenția fiul ei, David, în vârstă de 8 ani, pe care îl are în urma cu relației cu Cristi Mitrea. Andreea spune că acum a ales să fie singură și preferă să fie liniștită și să se redescopere, motiv pentru care recent a mers în Maldive pentru a-și pune ordine în gânduri.

La sfârșitul acestui an, Andreea Mantea le-a transmis fanilor săi ce planuri are pentru acest an.

„Vreau sa trăiesc înconjurată de lucruri si oameni buni și dacă nu se poate, mă îndepărtez. Nu forțez nimic. Totul are un scop si nimic nu este întâmplator. Aleg sa primesc noul an cu tot ce vine el dar știu că vine cu bunătate, iubire, liniste, frumusețe, succes, depășirea multor limite si temeri și îndeplinirea tuturor dorințelor”,  a scris Andreea Mantea pe Facebook.

Andreea Mantea: „Nu există absolut nimeni”

„În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și, pur și simplu, mi-a fost dor să fiu eu cu mine. În acest moment cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea. De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta”, a mărturisit Andreea Mantea, conform Kanal D.

Citiți și: Andreea Mantea a dezvăluit că a fost înşelată în fiecare relaţie. „Asta a fost cea mai dureroasă, m-a îngenuncheat!” VIDEO

Frumoasa brunetă a mărturisit recent că a fost dezamăgită în dragoste, iar bărbații pe care i-a întâlnit i-au provocat multă suferință.

Prezentatoarea de la Kanal D a povestit la podcast-ul „Fiță cu Adiță, ddespre ultima relație pe care a avut-o, despre care a fost una toxică. Andreea Mantea a aflat că a fost înșelată și a povestit cum s-a simțit atunci când a aflat că este trădată.

„O relație toxică te poate slei de tot ceea ce ai mai bun. Am avut nevoie să mă ridic, să mă vindec, să mă redescopăr .  Am și auzit, am și văzut, am văzut și în mesaje.  Doar am auzit, asta a fost cel mai dur, asta, pe mine, m-a îngenuncheat. Noi râdem și glumim acum, că am trecut peste ele. Eu nu mai auzeam, nu mai vedeam, mi-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile fără să îmi dau seama, nu mai aveam aer, am luat-o pe alte… Au trecut. Să plâng după așa ceva?.

Dacă ești în relația nepotrivită, în relația nefericită… Eu nu am fost în nicio relație toxică, până la ultima. Sunt fericită eu. A te îndrăgosti e una, a iubi e alta. Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi.

Să nu fie limite. Să nu fie ‘n-ai voie, nu poți, de ce’. Să nu fie o critică. Să nu fie o ceartă continuă, un reproș continuu. Să nu fie obositor. O relație toxică este când unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt. Noi suntem energie. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot și, încontinuu, ai ceva rău să-mi spui, încontinuu tu îmi faci mie rău. Eu, de când mă trezesc, sunt încontinuu supărată. Atunci de ce facem?”, a mărturisit vedeta, în cadrul emisiunii” Fiță cu Adiță”, care a fost postat pe YouTube, la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Citiți și: Andreea Mantea a fost cuplată de mulţi cu Victor Slav, dar vedeta are un iubit secret de mai bine de cinci ani