Andreea Mantea a fost cuplată de mulţi cu Victor Slav, dar vedeta are un iubit secret de mai bine de cinci ani

În sfârșit, s-a aflat cine este iubitul misterios al prezentatoarei Andreea Mantea. Vedeta de la Kanal D își ține partenerul ascuns de aproximativ 5 ani!

15 nov. 2022, 17:14

Au fost voci care au cuplat-o cu Victor Slav, dar s-a aflat adevărul. Sunt de 5 ani împreună, s-au ascuns de ochii lumii, dar acum e clar cine este iubitul Andreei Mantea! Se anunță nuntă mare Andreea Mantea își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, mai ales după relația controversată avută cu Cristi, tatăl copilului ei.

Cum Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat de aproape cinci ani, există o serie de speculații pe această temă, mulți fiind chiar de părere că bruneta ar mai nutri sentimente pentru Cristi sau că ar mai exista vreo șansă de împăcare.

Ei bine, adevărul este că vedeta de la Kanal D nu duce lipsă de dragoste, se simte împlinită și fericită în brațele unui bărbat misterios, despre care nu a dorit să dea prea multe detalii până la ora actuală.

Andreea Mantea, declaraţii emoţionante despre fiul ei, David. Este mamă singură de 7 ani: „Este foarte greu, dar frumos. Mă surprinde maturitatea lui”
Se pare că cei doi ar avea o relație de aproape cinci ani, iar partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune. De asemenea, detaliul care le-ar fi atras atenția apropiaților în ultima perioadă ar fi apariția unui inel pe deget care ar semănă cu unul de logodnă, numai că momentan nu se știu detalii cu privire un asemenea eveniment din viața sa.

Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea.

Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea.

Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată’, au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

 

Ce spune Andreea Mantea despre viitorii concurenți de la „Casa iubirii”: „M-au impresionat puternic, dar unii au fost foarte emoționanți”

Emoția întâlnirii cu tinerii veniți să o cunoască și să participe la casting a fost uriașă, Andreea Mantea i-a încurajat, le-a povestit și întâmplări din culisele emisiunii și le-a oferit o serie de sfaturi menite să îi ajute în căutările lor.

Emoționante au fost și întâlnirile cu fanii care au venit în special să o cunoască și să o îmbrățișeze pe îndrăgită prezentatoare. Cupluri, mame cu copii, oameni în vârstă au fost ferciti să o întâlnească pe Andreea Mantea. Încă de la sosirea în aeroport, Andreea Mantea a fost provocată la adevărate sesiuni foto cu fanii săi, de toate vârstele.

Andreea Mantea a făcut anunţul neaşteptat în miez de noapte pe Facebook: „Mâine este ultima zi”
„Tinerii care s-au înscris până acum la casting m-au impresionat puternic, unii au fost foarte emotionanți și am încercat să-i facem să uite de emoții, la alții am remarcat îndrăzneala, păreau foarte hotărâți, cu toții frumoși, deschiși la o nouă experiență. M-au impresionat mult și acești oameni care au venit, unii chiar de departe, pur și simplu că să mă cunoască.

O doamna din Vatra Dornei a bătut drumul că să ne întâlnim, mi-a spus că nu mai avea răbdare până să ajung eu în zona aceea. Am stat de vorba cu toți acești oameni, le-am povestit despre emisiune, am ras mult, a fost o bucurie să îi întâlnesc. Mai stăm o zi în Timișoara, astăzi castingul se desfășoară până la ora 19:00, iar caravana va ajunge luni la Craiova!”.