Andreea Mantea, DISCURS EMOŢIONANT la petrecerea de creştinare a micuţului David

Andreea Mantea este cea mai fericită femeie din lume, şi asta pentru că recent şi-a creştiniat băieţelul. Înainte de a da startul petrecerii de botez a fiului ei, Andreea Mantea a ţinut un discurs emoţionant, prin care le mulţumea tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă, inclusiv producătoarei emisiunii "Burlăciţa", semn că vedeta nu regretă absolut nimic din viaţa sa, scriu cei de la SpyNews.ro.

RomaniaTV.net
20 iul. 2015, 08:30

Cu micuțul David Andrei în brațe şi cu microfonul într-o mână, Andreea Mantea le-a oferit invitaţilor un moment emoţionant.

ŞOC ÎN SHOWBIZ! Andreea Mantea a găsit TATĂL PERFECT pentru fiul ei David

„Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această seară. Ne-am trezit, am deschis ochișorii… Cine e aici, mamă? Aici sunt toți prietenii noștri de suflet, oamenii care ne iubesc din suflet și oamenii care sunt sinceri cu noi și care ne-au fost alături și la bine, și la rău. Și le mulțumim din tot sufletul că sunt alături de noi în această seară. Vă mulțumesc enorm, enorm, enorm.

Vreau să mulțumesc Elenei, pentru că ea este „vinovată” de această mică minune, ea este producătorul executiv de la emisiunea „Burlăcița” și iată că, în urma acestui proiect minunat, a ieșit această minune. Dumnezeu m-a binecuvântat cu această minune și aș vrea să îi mulțumesc din tot sufletul”, a declarat Andreea Mantea.

Citeşte şi  ANDREEA MANTEA a făcut primele declaraţii: „Am început să tremur…”