Dezvăluiri incredibile despre iubitul Andreei Mantea. Bruneta iubește și este iubită: ”Mă declarar un om fericit”

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit mai multe detalii despre partenerul său de viață. Andreea Mantea a mărturisit că iubește și este iubită la rândul său, fiind o femeie fericită.

31 mart. 2021, 19:58
Dezvăluiri incredibile despre iubitul Andreei Mantea. Bruneta iubește și este iubită: ”Mă declarar un om fericit”

Andreea Mantea este mai fericită ca niciodată. Prezentatoarea TV a vorbit recent despre viața sa amoroasă, în contextul în care după despărțirea de Cristi Mitrea aceasta a ales să păstreze discreția. Frumoasa brunetă a recunoscut că iubește și este iubită la rândul său.

Vedeta susține că o duce bine pe plan sentimental și se poate declara o femeie fericită. Celebra brunetă susține că este atât de îndrăgostită, încât îi iubește atât calitățile, cât și defectele iubitului ei.

Citește și: Alexandra Stan a recunoscut că este bisexuală. De ce s-a despărţit de ultimul iubit

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens. E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim” foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul”, a declarat Andreea Mantea pentru TV Mania.

Andreea Mantea este mai fericită ca niciodată

În urmă cu câteva luni, frumoasa prezentatoare TV mărturisea că cel mai mare vis al spu este să aibă o familie numeroasă. Acum, bruneta a făcut primele declarații despre al doilea copil, precizând că și-ar dori foarte mult să aibă o fetiță. Vedeta a declarat însă pe Instagram că nu este însărcinată, în ciuda zvonurilor lansate în spațiul public.

„Nu, nu, nu. Nu sunt însărcinată. Știu că nu mă crede nimeni, dar ce să fac? Am niște probleme de sănătate. Mi-aș dori tare tare mult o fetiță, mult de tot. Oricum eu primele două luni am crezut că am fetiță. Mă rog, așa am crezut…așa am simtit și-mi doream”, a spus Andreea Mantea, pe Instagram.

Citește și: Florin Salam, dezvăluiri despre preţul succesului: „M-am chinuit mult. De multe ori am vrut să renunț, să nu mai cânt”