Florin Salam, dezvăluiri despre preţul succesului: „M-am chinuit mult. De multe ori am vrut să renunț, să nu mai cânt”

Florin Salam a făcut dezvăluiri despre preţul succesului, pe care l-a plătit de-a lungul timpului, ca să ajungă unde este astăzi. Manelistul mărturiseşte în Podcastul lui Damian Drăghici, unde va fi invitat în această săptămână, că drumul spre succes nu a fost simplu.

31 mart. 2021, 14:47
Florin Salam, dezvăluiri despre preţul succesului: „M-am chinuit mult. De multe ori am vrut să renunț, să nu mai cânt”
Florin Salam, dezvăluiri despre preţul succesului

Florin Salam, dezvăluiri despre preţul succesului. ”În această săptămână, am un invitat extrem de special. Cred că este și va rămâne un geniu și un talent cum rar am întâlnit”, își începe Damian Drăghici  podcastul.

M-am chinuit foarte mult, am plâns foarte mult și nu am spus nimănui. Acum și dacă se aude ce spun, am copiii mari, înainte mă feream să spun asta. Eu m-am chinuit foarte mult. Poate de multe ori am vrut să renunț la ceea ce-mi place, la ce cânt, la meseria mea. Chinul și durerea psihică nu au preț, dar atunci vine o răsplată dumnezeiască!”, spune artistul.

Citeşte şi: Florin Salam și Roxana Dobre, daţi în judecată de o bancă de celule stem. Datorie uriaşă!

Florin Salam, dezvăluiri despre preţul succesului

Întrebat fiind de Damian Drăghici dacă simte că lumea îl apreciază destul pentru faptul că a oferit totul tuturor, pe scenă, Florin Salam a spus: ”Am avut momente în care m-am gândit dacă se merită să fac asta, dacă se merită să beau sticla aia doar ca să pot cânta ca lumea să se simtă bine”, potrivit Ciao.ro.

După ce a purtat discuții sincere cu Smiley, Marius Manole, Andreea Marin, Prof. Constantin Dumitru Dulcan și Andreea Berecleanu, iar acestea au strâns sute de mii de vizualizări, Damian Drăghici îl are față-n față joi, de la ora 19:00, pe Florin Salam.

Florin Salam, despre vaccinul anti-Covid

De un an de zile, toate evenimentele și concertele au fost anulate la scară mondială, artiștii fiind extrem de afectați de acest aspect. Printre ei se numără și Florin Salam, dar cu toate acestea, tot nu este convins de existența coronavirusului.

În orice țară te duci sunt aceleași probleme. De ce să plec de aici dacă oricum nu ai unde să cânți? Nu dau voie la petreceri. Așteptăm să rezolve. Nu trebuie să crezi cu tărie în acest virus sau cum îi spuneți voi. Dumnezeu te apără și noi suntem căliți. Am mai răcit și acum 10 ani, o să răcesc și mâine numai că acum au dat denumirea asta de coronavirus.”, a spus Florin Salam.

Artistul a mărturisit că nu ar vrea să se vaccineze, dar dacă va fi nevoie o va face, atât el, cât şi familia lui. „Poate autoritățile vor spune cândva să nu mai facem. Așteptăm, vedem încă nu ne-am gândit la asta. N-am vrea să-l facem, dar dacă va trebui, o să-l facem.”, a spus artistul la Antena Stars.


loading...