Andreea Mantea, foc şi pară pe fiul ei. Ce a făcut David după ce a luat 3000 de lei din casă

Andreea Mantea este foc şi pară pe fiul ei, după ce a luat toţi banii din casă. David este cea mai importantă persoană din viaţa prezentatoarei şi încearcă să îi ofere tot ce este mai bun, mai ales că nu are sprijinul tatălui, Cristi Mitrea.

01 apr. 2022, 15:57
Andreea Mantea, foc şi pară pe fiul ei. Ce a făcut David după ce a luat 3000 de lei din casă
Andreea Mantea, foc şi pară pe fiul ei

Andreea Mantea, foc şi pară pe fiul ei. Recent, a dezvăluit că David a supărat-o foarte tare, după ce a luat toţi banii pe care i-a găsit în casă, şi anume suma de 3000 de lei. Chiar dacă intenţia lui a fost una generoasă, bruneta nu şi-a putut stăpâni furia.

Andreea Mantea, foc şi pară pe fiul ei

A luat toti banii pe care i-a gasit in casa si s-a dus la o vanzatoare de la magazin si i-a dat ei. A zis ca a vazut-o pe acea femeie ca era imbracata mai ponosit. I-a zis sa se duca sa isi cumpere haine ca o vede ca este saraca si ca nu are bani sa isi ia imbracaminte si mancare.

Vanzatoarea, pentru ca il cunostea si ma stia si pe mine, mi-a dat banii inapoi. A fost vorba de 3 000 de lei. Intr-o zi, a mai venit la masina cu o mamica si o fetita. Totul face din generozitate„, a declarat Andreea Mantea, pentru Kanal D.

Chiar dacă David este la vârsta la care face tot soiul de năzbâtii şi o pune în dificultate de multe ori pe Andreea, prezentatoarea TV este mândră de fiul ei care îi calcă pe urme având un suflet mare şi dând dovada de omenie de la o vârstă atât de fragedă.

Citeşte şi: Andreea Mantea vrea să îşi urmeze visul. Ce a decis să facă la 36 de ani: „Îmi doresc, chiar vreau să fac asta”

Andreea Mantea vrea să îşi urmeze visul

Andreea Mantea vrea să îşi urmeze visul şi anume se înscrie la Facultatea de Psihologie și se pregătește intens pentru admitere. Prezentatoarea spune că vrea să urmeze aceste cursuri, deoarece a ajutat multă lume. Se consideră deja un bun psiholog și vrea să dobândească mai multe cunoştinţe.

Am un vis. Vreau să dau la Facultatea de Psihologie, la toamnă. Sunt vise neîndeplinite. Îmi doresc, chiar vreau să fac asta. Se schimbă gândurile din copilărie. Una e, în copilărie, când visezi să te faci medic veterinar, și alta este la maturitate.

Nu fac facultatea asta pentru mine. Eu mă înțeleg foarte bine și mai ales pe ceilalți. Sunt atât de bună pe ceea ce fac. Iertați-mă că mă laud singură. Dar sunt bună în relația mea cu cei care mi-au cerut ajutorul de fiecare dată.

În momentul în care întorci niște oameni de pe un drum care se termină urât, cumva cred că eu merit și o diplomă în sensul ăsta. Vreau să fie oficial. Am lucrat foarte mult, cu foarte multe persoane și consider că am făcut foarte bine ce am făcut.‘, a povestit Andreea Mantea pentru Ego.ro.