Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme: „Dimineața pot să mănânc și slănină cu ceapă”

Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme. Vedeta începe un nou proiect la Kanal D, va modera o emisiune matrimonială, care se numeşte "Casa Iubirii" şi care se va desfăşura în Bucureşti. Asta a avantajat-o foarte mult, fiind şi motivul plecării de la Puterea Dragostei.

30 mart. 2022, 09:06
Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme: „Dimineața pot să mănânc și slănină cu ceapă”
Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme

Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme. Prezentatoarea a mărturisit că este extrem de emoţionată şi stresată din cauza noului proiect, iar asta o ajută în procesul de slăbire. Nu ţine o dietă foarte strictă, pentru că nu vrea să se grabească, însă urmează nişte reguli impuse de nutriţionist.

Citeşte şi: Andreea Mantea nu se mai ascunde! A confirmat că s-a despărțit de iubitul ei. „Nu mai puteam, era toxic. Ultimul lucru toxic din viața mea”

Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme

„În toată perioadă asta de când am zis din cele 14-16 kilograme nu mai știu exact câte au fost, am dat vreo 10, 9 pe acolo. Sunt dimineți și dimineți… când mă cântăresc și e diferență mare… cred că e reținere de apă, nu știu ce e. Dar nu mă grăbesc, sunt pe drumul cel bun și e bine. Nu țin dietă, ci pur și simplu încerc să mănânc sănătos. Dimineața avem voie să mâncam orice… chiar și slănină cu ceapă, da. (râde – n.r.), apoi salate, grătar, mănânc cât mai sănătos

„, a declarat Andreea Mantea, pentru Ciao.ro.

Andreea Mantea a dezvăluit că este vorba de un spațiu care s-a construit de la zero, un loc care nu a mai fost văzut până acum în țara noastră. Bruneta s-a declarat extrem de impresionată de casa unde se va filma show-ul “Casa Iubirii”.

E un proiect pe care mi l-am dorit foarte, foarte tare aici, pe meleaguri românești. La un moment dat, din probleme personale, din dorințe personale, din toate cele, pentru că telespectatorii știu cât de tare m-am implicat în proiectul trecut și n-aș fi crezut că o să fie vreodată posibilă această dorință extraordinar de mare a mea.

Și acum, nu doar că s-a îndeplinit, doar că este la un alt nivel. În momentul în care am ajuns aici nu știam să merg. Mai stăteam puțin și mă uitam, mă uitam pe sus, mă împiedicam. La un moment dat am scos telefonul și am început să îmi fac selfie-uri.

Am mers pe aici, nu pot să spun că e casă, sunt două case, trei case, habar nu am, este ceva nemaiîntâlnit. Este un proiect care are un loc în care se desfășoară nemaivăzut, nemaiîntâlnit în România până în acest moment. Eu trăiesc pe un alt ritm de câteva săptămâni bune.Văd ce se întâmplă, văd câtă muncă a fost depusă, am văzut și ce oameni, ce suflete s-au înscris pentru acest proiect. Tocmai am văzut doi tineri cu dragoste la prima vedere. Iubirea este cel mai frumos sentiment de pe pământ.”, a declarat Andreea Mantea.